Три оригинални подаръка, които да направите за 50 годишен юбилей

рамка за снимка

Половин век е време, през което човек може да направи много неща в живота си. Вече е придобил немалка мъдрост, случили са му се безброй неща, както хубави, така и не толкова. Изградил е кариера и е създал семейство.

Обикновено този юбилей идва с голямо празненство на което гостите поднасят оригинални подаръци. Момента в който всеки близък, може да засвидетелства уважение и обич към домакина. Това е един голям празник, на който са поканени роднини и приятели. Подобаващо е изненадите да бъдат наистина стойностни и незабравими.

Зарадвайте го с нещо, което не би предположил че ще получи:

  • Чаша с карикатура, той няма да го очаква и ще бъде приятно изненадан

Нестандартно за повода, но пък забавно. А нали това е все пак тържество, на което всички близки са се събрали да се повеселят.Този жест ще ги развесели и ще помогне на рожденика да не приема твърде сериозно възрастта на която става. Очакват го още много години на радост, забавления и подобни събирания. Всеки път, когато използва чашата, ще си припомня емоцията от купона;Подаръчна чаша За него/За нея

  • Екзотична екскурзия

Това е доста скъп и луксозен подарък, така че може да се комбинирате с други от гостите, за да бъде изненадата по-голяма. Човекът за когото е със сигурност ще оцени вашето старание, това ще е едно неочаквано изживяване, запомнено завинаги. Все повече хората започват да ценят нематериалните неща, свързани с емоции, спомени и приключения, защо да не направите това за вашия близък, създавайки му усещането за екзотиката на далечните места;

  • Книга

Рядко и луксозно издание на книга, би зарадвало всеки страстен читател. Поднесена в красива и оригинална опаковка, няколко мили думи, написани собственоръчно и специална картичка ще стоплят сърцето му. Това е дар на границата между лукса и практичността. Показва, че сме вложили достатъчно внимание и енергия в избирането му, но също така и сме помислили за практичната част. Безспорната колекционерска стойност.

Предложихме Ви малка част от хилядите идеи, които могат да бъдат използвани за съответния повод. Познавайки добре вкусовете и интересите на нашия близък, няма да ни бъде трудно да го сюрпризираме. Дали ще му поднесем практичен подарък, който да използва дълго време или ще бъде изживяване, което ще запомни завинаги, важно е уважението и грижата която демонстрираме  с нашия жест.

Животът не се състои само от работа, но и от удоволствия. Тези моменти, прекарани в компанията на близките са безценни. Каквото и да поднесете не забравяйте, че времето заедно е истински стойностното.