Да обзаведете коридора с шкаф за обувки на символична цена

Освен готовите интериорни идеи, които предлагат от онлайн магазин Венус за шкафове за обувки в каталога срещаме и такива, които се предлагат по поръчка. Какво всъщност означа това? Идеята на тези модели шкафове е всеки клиент да разполага с възможност да конфигурира размер и цветова гама плоскости като по тази матрица шкафа да бъде изработен. Сред моделите с опция за поръчка е https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки/шкаф-за-обувки-вектра-2 . Шкаф за обувки Вектра 2 се определя от търговеца като едно добро бюджетно решение, с което безспорно можете да направите чудеса в коридора си.

Защо да заложите на шкаф за обувки Вектра 2

На въпроса ще отговорим с въпрос – Много или малко ви се струва да изхарчите 86 лева за шкаф, който е изработен по поръчка? Доста интересно, нали! Безспорните лидерски позиции на шкафа за обувки Вектра 2 се дължат на неговите качества, за които производителя определено се е постарал да изпъкнат в пълния си блясък:Шкаф за обувки

  • Перфектното интериорно допълнение към всеки коридор;
  • Идеална приспособимост и съвършена интеграция както в мини така и по-големи коридори;
  • Практична мебел, която разполага с двуредов механизъм за подреждане на голям брой обувки;
  • Елегантен и семпъл модел, който не се натрапва с присъствието си;
  • Орната част на шкафа можете да ползвате за поставка на чанти или други аксесоари – шапки, шалове;
  • Здраво обзавеждане, за чиято изработка е вложено висококачествен ПДЧ материал с дебелина 16 мм;
  • Богат асортимент от цветови комбинации можете да избирате – тъмен/пясъчен дъб, венге амбър, дъб сонома и други.

Едва ли бихте пропуснали възможността да изберете това безспорно интериорно бижу още повече, че в момента от онлайн магазин Венус промотират шкафа за обувки от основната цена 104 лева в момента поръчката може да бъде направена само за 86 лева.

Време е за разумни инвестиции нали? Не чакайте, а още сега изберете най-доброто, практично и правилно решение с модел шкаф за обувки Вектра 2, с който да обзаведете своя коридор.