Секцията в хола – необходимото организационно бижу

нови секции

В очите на европейците от Запада българите вероятно изглеждаме странно. Вглъбени в семейните ценности, домошари, които изискват задължително да си купят собствено жилище, дори това да им струва доживотен кредит. Да не говорим за ремонта и обзавеждането, които са също финансово перо, изискващо доста усилия, нерви и главоболия. За едни лудост за други начин на живот, така че определено всеки си има свои навици, привички и потребности, с които да се съобразява.

Дом изпълнен с уют и хармония

Българските клиенти имат специални условия при обзавеждането на своя дом. Още с покупката на жилището се започва с преценката къде каква мебел ще бъде поставена и какво ще бъде нейното основно предназначение. и независимо дали стаята се ползва като гостна и трапезария, спалня или детска стая то критериите са максимално високи поради търсене на балансирано, хармонично и уютно излъчване и усещане.  Има мебели, които напоследък се считат за декоративен аксесоар, но пък без тях усещането за празнота не ни напуска. Секциите – тези прекрасни и интелигентни накити в хола, с които не запълваме празното пространство, а го превръщаме в свежо и уникално местенце, доставящо ни истинско удоволствие.

Секцията – гостоприемен акцент в холния интериор

Още една от странностите на българина няма как да пропуснем. Това е именно факта, че съседи, приятели и роднини могат да ни гостуват без предварителна „резервация“ и уведомяване. Ето още един мотив – подхода при мебелирането в хола или дневната да е напълно съобразен не само с нашите нужди, а и тези на потенциалните ни гости. Затова не е странно, че при покупката на мека мебел, секция, холна маса или пък трапезни мебели мислим не само за собственото си удовлетворени, но и това на нашите приятели, близки и познати, които са част от социалните ни контакти.

Видове секции и коя е подходяща за дома ни

Трудно е да кажем кой модел секция ще бъде идеална за създаването на приятен интериор. Но когато сме наясно с видовото многообразие на пазара то лесно бихме се ориентирали в множеството. Лени Стил е сред производителите на мебели, които поставят персонален отпечатък във всеки дом и то не заради това, е изработват и обзавеждане по поръчка, а защото се стремят да предложат уникални модели, които да покрият и най-високите ни очаквания. А това е валидно и за мебелите в категорията секции, с които можете да се запознаете тук https://mebelilenistyle.com/секции. Но да се върнем на разновидностите и това кои са най-купувани и търсени в онлайн пространството. Търговската практика на ЛениСтил сочи, че най-висок процент на продажби има при:Секция

  • Модулни секции;
  • Готови секции;
  • ТВ шкафове;
  • По поръчка.

Подредбата на видовете секции не е случайна. В действителност сред първите желания на клиентите са именно мебелите, които дават възможност за развихряне откъм креативност и въображение. Да разположиш няколкото модула така, че да създадеш неподправен интериор, изпълнен с уют и спокойствие си е истинско предизвикателство. Виждането ни за подреденост, стил и уникално излъчване са онези фактори, които могат да ни превърнат в истински интериорни дизайнери. Готовите решения пък ни пестят време и пари. това, че са част от серийно ги прави доста удобни и адаптивни за малки и по-големи пространства. Ако бързате и не ви се занимава с творчество то ето го идеалния модел секция за вас. ТВ шкафовете са миниатюрния вариант за оформянето на холен кът. Често дневните се зонират съобразно нуждите на домакинството и ако обичате да представяте на гостите си гурме творбите си то определено повече място ще ви  нужно з кухненски и трапезен кът. А за да не се подценява хола като важна част от семейната обстановка избора на ТВ шкаф решава и този проблем. поръчковите модели са висша класа. Те са реализиран проект по ваша идея и със сигурност ще впечатлят силно гостите, които ви посещават.