Защо да купите BCAA 6400 на SCITEC

Всеки трениращ човек знае, че задължително по време и след тренировка, мускулите се нуждаят от възстановяване за постигане на желаните резултати. Ето защо днес искаме да Ви представим иновативен продукт, представляващ аминокиселини с разклонена верига или BCAA 6400 от HealthStore. Какво представлява той и как действа, кога да го приемаме и с какво можем да го комбинираме?

Какво е BCAA 6400

Този продукт от Scitec Nutrition представлява комплексна формула от трите основни аминокиселини с разклонена верига. Продуктът е изключително търсен и предпочитан от спортистите професионалисти и любители, именно поради неговата висока ефективност и отлична цена в HealthStore. Включването на тази хранителна добавка в диетата Ви е задължително, защото левцинът в нея спомага за бързото и ефективно усвояване на протеините, оказвайки въздействие върху клетъчните рецептори, докато валинът и изолевцинът са отговорни за анаболните процеси.BCAA 6400

BCAA 6400 от HealthStore предпазва още мускулните влакна от процесите на разпад, осигурявайки достатъчно енергия и натрупване на мускулна маса. Единственият минус на продукта е неговото безвкусие, поради липсата на каквито и да е подсладители, но това го лишава от съдържанието на вода и го прави подходящ за тези, които искат да натрупат мускулна маса или да отслабнат.

Кога и как се приема

 

Препоръчителният прием на BCAA 6400 от HealthStore е три пъти на ден по пет таблетки, като първата доза се взема сутрин след ставане с чаша вода. Втората се приема 30 минути преди тренировката. Третата пък веднага след физическата и силова активност. Оптималната дневна доза за възрастен човек е около 20 грама и всичко над нея е излишно и оскъпява продукта. От предозиране няма опасност, защото излишъкът няма да се усвои.

Според направеното от нас проучване относно потребителските нагласи за BCAA 6400 от HealthStore, не установихме добавката да причинява раздразнение на стомаха или разстройство. Също няма оплаквания от нарушения във функционирането на чревния тракт или проблеми с усвояването на хранителните вещества. Мнозина също предпочитат да ги приемат на таблетки, поради липсата от необходимост за носене на шейкър.

С какво може да се комбинира

BCAA 6400 от HealthStore може да се комбинира със следните продукти:

  • 2-3 капсули омега 3 – за подобряване на възстановяването и изгарянето на мазнините;
  • креатин – в случай, че целите натрупване на мускулна маса;
  • при здрав стомах и чревна флуора, съвместният прием с протеин не е никакъв проблем;
  • отлична комбинация е също и с енергетик за повече енергия и сили.