Видове абсорбатори и предимствата им за вашата кухня

вграден абсорбатор

И вие ли търсите ефективното решение за добро абсорбиране на миризмите в кухнята и пречистването на въздуха? Ако е настъпил момента да подмените старата аспирация с нова то днес предложението идва от онлайн магазин МебелиАрена и абсорбатори за вграждане. Уреда се приема като един от необходимите и задължителни за всяка кухненска зона. Преимуществата му касаят не само това, че улавя със светкавична мощност влагата, парата и миризмите, а благодарение на супер мощния мотор въздуха се почиства максимално ефективно и в кратки срокове.

Вградените абсорбатори като елегантен почерк в кухнята

Висококачествени, модерни и атрактивни решения за вентилиране на въздуха. Така накратко можем да поясним ролята на абсорбаторите. Но защо да изберете вградени и действително ли има разлика между едните и другите варианти. Абсорбатор за вграждане се счита за по-ефективното и елегантно елиминиране на миризмите от кухненската зона. Всеки път, когато се ползва котлон или фурна, фритюрник или друг готварски уред е неизбежно да се използва абсорбатор.Аспиратор

Съществуват няколко типа абсорбатори в зависимост от монтажа им:

  • Тип колонен. Монтира се директно на стената и се свързва с комина за аспирирането;
  • Вграден. Най-популярните модели абсорбатори, които са предпочитани от гледна точка на това, че са супер дискретни, не заемат твърде много площ, а освен това са и невероятно елегантни и стилно приспособяващи се към модерните кухни;
  • За плот. Още един вариант на вградените абсорбатори, но за разлика от тези, които се вграждат в шкафовете над готварския плот тук се извършва монтаж в непосредствена близост до котлоните. Идеята на тези новаторски решения е да се абсорбира парата и миризмата още докато тя излиза от съда, в който се приготвят ястията. По този начин се ограничава разпространението на миризмата в помещението.

Най-добрите и изгодни абсорбатори за вграждане ви очакват в каталога на онлайн магазин Арена. Заложете на правилния вид, с който кухнята ще ухае приятно, а текстилните повърхности няма да са пропити от различни миризми на готвените храни.