Защо кухненският ъгъл е толкова добро решение за жилището ви

Стилен Кухненски ъгъл

Ако сте притежател на малък и компактен апартамент, сигурно изпитвате известни затруднения в това да изберете подходящи мебели. Те трябва да изпълняват различни функции и в същото време да изглеждат достатъчно красиво. За обзавеждането на една минималистична трапезария ви предлагаме да разгледате практичните и стилно изработени кухненски ъгли от мебелен магазин Венус. Това са мебели, известни със своята практичност, достъпна цена и комфорт, който подхожда на всяко помещение.

Видове кухненски ъгли, които може да откриете онлайн във Венус

Разнообразието на моделите е много впечатляващо. Те се различават един от друг по дизайн, но и по своята функционалност. Основните видове са – кухненски ъгли тапицирани с мека дамаска, варианти изработени от дърво и такива с разтегателен механизъм и възможност за сън. Моделът за спане е малко по-широк от стандартния и ви дава нужното пространство на което да спите наистина безпроблемно. Удобните и меки модели изглеждат като мини – диванчета, а малката зона се превръща в един чудесен всекидневен кът. Ако искате красива и практична мебел, не се колебайте да разгледате продуктовия каталог на Венус.Кухненски ъгъл

Днес сме Ви подготвили два интересни и в същото време много различни един от друг варианта на кухненски ъгли:

  • Кухненски ъгъл „Боярин“ от Венус- включена е трапезна маса, две табуретки и самият ъгъл. Седалките и облегалките са тапицирани с мека еко кожа. Изработката е от надежден ПДЧ материал;
  • Кухненски ъгъл Торино от Венус – с опция функция сън – изключително бюджетен вариант намален на 196 лв. Диванът, който включва част тройка, двойка и ъгъл е модулен и може да бъде подреден по ваш вкус. Функцията с падащ гръб го превръща в удобно легло, а обемната ракла ви дава различни възможности.

Формите и моделите на кухненските ъгли, зависят от фантазията на дизайнерите, а вашата задача като потребители е да обзаведете дома си функционално красиво и с вкус.