Терапипя с кислород – ефективност на лечебните процедури

терапия с кислород

Прилагането на хипербарната оксигенация като един от съвременните методи за лечение на редица заболявания стана изключително популярен и у нас. Благоприятното влияние на наситените с кислород клетки е познато още през 17 век, но днес смело можем да кажем,че човечеството е усъвършенствало в оптимална степен този способ за безопасно немедикаментозно лечение, което дава невероятни резултати. Основната роля на прилагането на терапията с кислород е в подобряването на общото състояние на организма. С увеличаването на нивото на кислород се стимулира оздравяването и обновяването на клетките, което от своя страна гарантира тонизиране, релаксиране, дори подмладяване.

HBO Medical Support Center – професионална терапия с кислород

Представяме ви терапия с кислород в HBO Medical Support Center. Професионалната отговорност на опитни специалисти ще се погрижат не само за това процедурата да премине напълно безопасно и подобряващо здравословното ви състояние, но и ще създадат една приятна и отпускаща атмосфера.лечение с кислород

Не са малко заболяванията, които се повлияват изключително благоприятно от терапията с кислород. Над 20 пъти повече кислород получава организма при терапиите, които се провеждат в  HBO Medical Support Center. А това определено оказва невероятно отражение върху:

  • Лечение на рани;
  • Възстановяване след физически труд и при активно спортуващи;
  • Възстановяване на сърдечната функция;
  • Ползотворни са терапиите при редица заболявания на нервната система;
  • Много видове рак се повлияват и влизат в ремисия след успешно проведени терапии с кислород;

Не случайно наричат този вид оксигенна терапия безалтернативна. Освен изброените благоприятни последици от прилагането ѝ насищането с кислород успешно се използва и като лечение при интоксикации, отравяния и други. Освен това с провеждането н атерапиите освен общото състояние на организма се стимулира имунитета както се повишава и умствената активност. Именно поради това този тип процедури се прилагат и при пациенти с ДЦП, деменция, множествена склероза, Алцхаймер, невралгии и неврити.

С терапия с кислород от HBO Medical Support Center ще подобрите осезаемо жизнените си показатели. Това е иновативна лечебна процедура, при която противопоказанията се отнасят единствено при наличие на пневмоторакс.