Спални в италиански стил – бъдете повече от романтични

Спални в италиански стил

Италианското спално обзавеждане несъмнено впечатлява със своята романтичност и естетика. Затова и у нас много производители на мебели залагат на тази концепция като ефектно и модно декориране на стаята за почивка, достигаща онова съвършенство, което ни допада и ни кара да се чувстваме някак … по-специални. Тъй като е трудно да се улови на 100 % италианската линия при проектирането на италиански спални то не са много онези български производители, които се наемат да ги правят. Но все пак кураж проявяват фабрики като ЛениСтил и наистина успяват да ни очароват със своята детайлност и концепция. В каталога с красиви предложения тук https://mebelilenistyle.com/спални/италиански-спални почитателите на шикозното обзавеждане вече могат да се възползват от офертите на добричкия производител.Спален комплект

Ефективност, функционалност и най вече експлозия от емоции ще предизвика във вашата спалня такъв тип мебелиране. Реализирането на един проект винаги може да се приеме като добро начало, гарантиращо вашата пълноценна почивка. Компактно и луксозно е обзавеждането от тази категория, а няма и как да бъде другояче при условие, че действително и изискванията на клиентите са много високи. Лекотата, с която ще обзаведете със спалните италиански комплекти от ЛениСтил не подлежи на никакво съмнение. Въпросът е в това дали тези мебели ще паснат на вашите интериорни предпочитания и дали ще се впишат в останалата мебелировка в жилището.

Спецификата на стила изисква да подходите повече от внимателно. Едно е да внесете този изискан лукс в спалнята, но да го комбинирате с останалите помещение вече си е въпрос на дизайнерски усет. Ако не се притеснявате всяка една зона – трапезария, кухня, хол, детска стая, спалня, баня да бъдат в различни стилове то спокойно можете да действате, но ако държите на преходност и хармония в целия си дом е препоръчително след като вече имате визия и избран модел спално обзавеждане от категорията италиански спални да наемете дизайнер за да сглоби останалата част от пъзела. Идеята на цялостното мебелиране в стил италиански модел следва да бъде насочено именно към конкретиката, е не просто към кич, който да не успее да разкрие потенциала на този вариант мебелиране.

А да спиш в такава спалня е предимство не само за тялото, но и за самочувствието. Предразполагащо романтични са тези комплекти и ако искате да впечатлите партньора си с провокативна обстановка то ето ви повод да помислите за идеалния Коледен подарък. Сега комплектите от Лени Стил се предлагат на супер цени, така че е  време да се възползвате от тази прекрасни предложения.