Кои са най-добрите модели холни маси на пазара?

масичка

Мислим си, че след като холните масички са мини вариант ползван основно за декорация в домовете ни  то не е от кой знае какво значение на какъв модел ще се спрем. Обаче нещата не стоят точно така. Всъщност решението да си купим нова маса за хол е провокирано от интериорните акценти в нашата зона. Така, че от първостепенно значение е наистина да сме максимално отговорни и да вземе предвид онези акценти, които изграждат цялостната концепция и да се избере добър модел, идеално адаптиращ се в дома ни. Видове холни маси – добри модели се предлагат в каталога на онлайн магазин за мебели ЛЕНИ Стил. Тук се работи върху индивидуалната концепция, тъй като все пак масата следва да бъде интуитивно и модерно решение, което да се впише във всяка една обстановка. Но кои са моделите, които са предпочитани масово от клиентите?Холна маса

  • Първата категория холни маси са тези с по-малък размер и едноцветни. Те са превъплъщение на семплия стил, който не напряга сетивата ни. Такива холни маси не само, че не са затормозяващи, но и действително са едно изключително иновативно и модерно решение, ако нямате никаква идея как да изберете правилната. Неслучайно ги наричат организатори на интериора, защото са малки, но пък особено практични и създаващи завършеност в обзавеждането.
  • Втората категория холни маси са така наречения модел със стъклен плот. За някои потребители те са леко демоде, но въпреки това се приемат добре, ако нямате особени претенции. Луксозните колекции от стъклените маси са гравирани и могат да се превърнат в способ подпомагащ съчетаването на няколко стила. Това определено ще доведе до кич и не всеки интериорен дизайнер би го приел, но пък щом това на вас самите ви харесва то можете да се възползвате от тях, тъй като те не са и кой знае колко скъпи като цена.
  • Третия добър модел холна маса, които също можете да видите в каталога на ЛениСтил с атака наречените разтегателни маси. При тях концепцията е да се намери максимално ефективното решение, което да ни помогне да съчетаем декоративната мебел с тази в трапезарията. Разтегателните холни маси лесно се трансформират и могат да ни икономисат инвестиране в трапезна. Така, че те са едно доста разумно предложение, особено ако не разполагате с достатъчно просторна дневна, отделна трапезария или пък друга зона. Така с компактната холна масичка с възможност за повдигане на краката и увеличаване размера на плота откривате идеалното решене за вашия хол.