Какви са плюсовете на съвременните шкафове за обувки с място за сядане?

шкаф за обувки

Удобството в коридора може да бъде постигнато много лесно чрез стилни и практични мебели. Вещите, които съхранявате във входното пространство, трябва да бъдат прибрани и подредени, за да изглежда помещението уютно и чисто. Хоризонтален шкаф за обувки от Венус е перфектното решение за всеки модерен дом. Тази мебел става все по-предпочитана, заради комфорта и възможността да седнете, когато се приготвяте за излизане. Моделите са в разнообразни цветове и конфигурации и са изработени от модерни и здрави материали, за да създадат истински уют в дома ви.

Защо да си купим шкаф за обувки тип пейка?

Хоризонталните модели са разработени така, че да не заемат много от мястото в иначе малкия коридор. Тяхното огромно предимство пред останалите подобни мебели е това, че получавате и място за сядане. В противен случай се налага да купувате друг такъв артикул като фотьойл или малка пейка, а те ще струват определена сума и заемат място. Хоризонталният шкаф за обувки с място за сядане е многофункционална и практична мебел, която ще направи коридора ви много по-удобен и комфортен.

Много добре ще се синхронизира с останалото обзавеждане в антрето, защото моделите се изработват в различни цветове. Може да избирате между бяло, венге и дъб сонома. Красива и модерна мебел създаваща уют и удобство във всеки дом. Изработва се най-вече от плоскости MDF и ПДЧ, които се отличават със своята здравина и достъпна цена. В каталога на Венус ще разгледате следния удобен модел. Шкаф за обувки 100 – Сонома:

шкаф пейка
  • „шкаф за обувки 100“  е снабден с възглавничка на която да седнете;
  • удобен двуредов механизъм за обувки;
  • шкафът се изработва от ПДЧ 16 мм.

Пример за съвременно изработена качествена мебел, която ви носи само удобство и прави организацията на коридора много по-добра.

Как е правилно да се грижим за шкафа за обувки?

За да ви служат дълго и без проблемно мебелите, трябва да полагате съответните грижи за тях. В коридора често се внася прах и влага от улицата и поради тази причина обзавеждането което ползвате, е добре да бъде грижливо почиствано възможно най-често.

Артикулите днес се правят от качествени материали, предимно МДФ и ПДЧ, които разполагат със защитно покритие и това ви позволява да ги забърсвате с влажна и чиста кърпа. Те няма да се повредят от влагата и праха и ще останат все така елегантни и стилни както в деня, в който сте ги купили. Красиви и практични модели ще намерите в онлайн магазините, където се предлагат на много по достъпни и преференциални цени.