Вашето лице е вашата визитна картичка…

Всеки уважаващ себе си човек, трябва да има безупречен външен вид, разбира се, токова, доколкото може да си позволи. Вашето лице е вашата визитна картичка. А най- важното от лицето е неговата кожа. Здравата и безупречна кожа има свеж вид, бодра е, стегната и изчистена. Но понеже тя е на постоянен показ, под постоянно въздействие на външни влияния като прах, мръсотия, слънчеви лъчи, тв се нуждае от постоянна поdдръжка, или поне така е желателно. За да имате безупречна кожа, освен генните предпоставки, с които природата е надарила едни, а е ощетила други, вие трябва да се грижите за нея така, както се грижите за храната, която приемате. Това вече не е толкова трудно и не е и толкова недостъпно.

хубава жена

С лифтинг – радиочестотен във Варна, ние ще се погрижим за състоянието на вашето лице, врат и деколте. Това е нова система, работеща на принципа на ултразвукова и специфична радиочестотна технология. След предварителна консултация от специалистите ни дерматолози, вие ще получите съвет за това, кое е най- подходящо за вас според вашия тип кожа. Това е от изключителна важност, защото типа кожа е от голямо значение , за това как е най- удачно да се третира тя, за да се осигури една надеждна процедура. Хората с мазна кожа, поdдържат кожата си с напълно различни продукти и методи, от тези с по-суха такава. Затова е нужна нашата подкрепа и компетентен съвет. Процедурите включват дълбоко почистване, стягане, подмладяване, дълбоко затопляне на тъканите, контролиране на третирането на слоевете на тъканите, скулптуриране на тяло и лице както при жени, така и при господата с проблемна кожа. Методът е подходящ и за двата пола. Той може да се комбинира и с други процедури по избор, като например колагенова мезотерапия, кислородна терапия и други.

Има тенденция начинът на хранене също да рефлектира върху състоянието на кожата, но дари да го промените, вашата кожа за да регенерира, ще има нужда от дълбоко почистване. Третирането с ръце, може допълнително да влоши нейното състояние, както и да предизвика спукване на капиляри, ако е по- чувствителна и тънка. Така че, този метод не е много подходящ. Също и някой от продуктите за лице, които използвате е възможно да не подхожда изцяло на вашият тип кожа. Затова е препоръчително да се обърнете към специалист първо за диагностика на вашата кожа, след което може да предприемета някоя от крачките към нашите процедури. Всички те се осъществяват с качествена апаратура.