По веждите ще ги познаете – що е то микроблейдинг?

 Казват, че човек се познава по обувките. Тук може да поспорим. Да, аксесоарите и в тази част обувките, са начин, по който човек може да изрази себе си, да покаже собствената си воля и индивидуалност, но душата и сърцето са нашата истинска визитна картичка. Очите са прозореца към тази визитна картичка, която вие раздавате наляво и надясно, а само истинските ценители ще дойдат и ще си вземат от нея, ако вие разбира се им позволите. Те са връзката между душите на хората. Затова е от изключителна важност това, как са акцентирани веждите ви…

красива жена

За съжаление, не всеки е природно надарен с изписани до съвършенство вежди, но това не е причина изобщо да се притеснявате. Нашите услуги във Варна ви предлагат една изключителна възможност да поправите този недостатък, именно с микроблейдинг Варна. Преди време, дамите упорито рисуваха своите вежди с моливи, сенки и какви ли още не козметични продукти, които имаха много нетраен ефект. Това създава неудобство, защото трябва изключително да се внимава с движенията на ръцете, за да не се размаже или изтрие гримът.

Микроблейдингът е нова технология, която е доста по – трайна във времето и не изисква грижи и поддръжка. С този метод, нашите специалисти, ще постигнат желания от вас ефект на форма, която изключително да пасва на вашето лице така, че най – красивите черти от вас да изпъкнат. Постигнатият резултат е дългосрочен и както казах, не изисква поддръжка от ваша страна. При първоначално нанасяне, получавате желана форма и извивка, а след това е желателно да направите ретуш за по дълготраен ефект. Материалите, с които работят нашите специалисти са изключително безвредни за здравето. Има тенденция нанасянето на материала при едни да е по- дълготраен, а при други по- нетраен в зависимост от типа кожа, който притежавате. Ако кожата ви е с по- силно омазняване, отделяща повече себум, то при вас резултатът ще трае по- кратко време. За дамите с по- суха кожа, това не е проблем, защото материалът се задържа по добре върху този тип. Разбира се, първо може да направите само консултация, за да разберете, дали този тип процедури ви допадат, нашите специалисти са изцяло на ваше разположение. Но не забравяйте, че веждите придават един изключителен акцент на вашия поглед, на това как гледате на света, на това какъв е вашият характер, затова по веждите ще ги познаете. За да постигнете този перфектен вид, който жадувате, се доверете единствено и само на специалист.