Защо да изберем нови мебели за спалнята?

обзавеждане в комплект

Има някои помещения от жилището, които не търпят толкова чести промени. Една от тези зони е спалнята, в която всеки прекарва доста голяма част от свободното си време. Предлагаме ви да промените интериора и да си създадете повече удобства като поръчате спален комплект със съвременен дизайн. Хубави оферти може да разгледате онлайн в сайта https://www.venus.bg където различни производители ви представят най-новите и оригинални колекции. Мебелите са качествени, снабдени с различни съвременни удобства. С една покупка ще промените изцяло облика на помещението и ще се настаните максимално скоро.

Какви преимущества ни осигуряват спалните комплекти?

Ако обзавеждането в стаята за сън вече ви е омръзнало или е амортизирано ви препоръчваме да инвестирате в готов спален комплект. Така ще получите всички необходими модули, с които да организирате пространството по един красив и практичен начин. Спалните комплекти съдържат легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин. Всички тези артикули са изработени в една продуктова серия, за да ви осигурят удобство и да изглежда интериорът професионално.

Без да наемате интериорен дизайнер ще получите модерната визия на стаята, към която се стремите. Съвременните мебели са изключително функционални и практични, разполагат с удобства като плавно и безшумно затваряне на чекмеджета и шкафове, плъзгащи врати на гардеробите и повдигащ амортисьор на леглото. Всичко е създадено така, че да ви осигури пълен комфорт. От Venus.bg предлагат да разгледате следния модел – Спален комплект Кафе – 160/200 см, Черно шагре / Дъб канзас:

мебели за спалня
  • „Кафе“ е спален комплект включващ легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • има удобен повдигащ амортисьорен механизъм за достъп до подматрачното пространство;
  • леглото, нощните шкафчета и скрина са повдигнати с ефектни черни крака;
  • частично тапицирана табла с черна еко кожа;
  • двукрилен гардероб с плъзгащи врати и големи извити огледала;
  • като допълнение на спалния комплект може да закупите скрин с огледало от същата серия;
  • изработени са от висококачествени материали осигуряващи здравина и стабилност.

Удобни мебели с красив и актуален дизайн. Може да ги поръчате по интернет с много добра отстъпка.

Защо да изберем гардероб с плъзгащи врати?

Този модел гардероби стават все по-популярни в последните години и хората се уверяват в техните преимущества. Ако инвестирате в гардероб с плъзгащи врати ще спестите място в помещението и ще направите интериора много по-модерен. Начинът, по който се отварят вратите създава усещане, че гардеробът не е толкова обемен и тромав. Той изглежда стилен и елегантен.