Конкурентно земеделие с помощта на култиваторите MASS

едно от огромните предизвикателства, които стоят пред съвременните фермери е избора на качествен култиватор. Практиката днес показва, че този вид инвентар е един от най-предпочитаните от стопаните, тъй като има широкообхватни функции. Реално с един наистина качествен култиватор се постигат много добри резултати, намаляват се производствените разходи, а освен това тази приставка има и заменяема роля. става въпрос за това, че един култиватор може да извърши много повече дейности отколкото да се използват и да се инвестира в още типове прикачен инвентар, което би утежнило до голяма степен финансовото състояние на земеделците.култиватори

И така статистика показва, че търсенето на култиватори  е провокирано от подобряване на производствените мощности. А едни от най-избираните са mass.bg/култиватори, които се характеризират с много високо ниво на издръжливост. Спецификата на този селскостопански инвентар определено се определят съобразно критериите на стопаните. Ако да едни е важно почвата да  е максимално рохка и влажна, то при други употребата на култиватора се прилага за размесване на остатъците от предишната реколта. Много стопани прилагат култиватори и при наторяване, като по този начин подобряващите торове и препарати се разнасят равномерно по цялото поле. Така сами можете да се уверите с тези елементарни примери, че употребата на култиватори има пряко отношение към подобряване плодородието на почвения слой.

От MASS предлагат на фермерите богата гама от висококачествени култиватори. Основните модели са „S“ образен, стърнищен, пружинен. В зависимост от параметрите на обработваемите площи избора се насомва към онзи, който действително ще бъде най-рентабилен за прилагане. Безспорно предимство на култиваторите е това, че се предоставят в различни габаритни размери. Повечето могат да променят своята ширина, което пък дава възможност на фермерите да извършват разнообразни агро технически мероприятия с тях. И така въпросът е не дали култиватора да бъде с марка MASS, а на кой модел да се спрат стопаните.

Когато се купува нов култиватор друг важен момент освен параметрите на обработваните площи е и вида на почвата. Производителя предоставя на клиентите безплатни консултации, с които фермерите ще могат да се запознаят с качествените характеристики на всеки един от моделите и така да преценят на кой от моделите могат да заложат в зависимост от това дали почвата е камениста, глинеста или друг тип. С особено внимание се избират машини и инвентар, тъй като те са в основата на това да се постигат максимално ефективни резултати, с които наистина стопанството ще бъде печелившо и правилно работещо. Структурирайте производствените си мощности и изберете качеството на разумна цена.