Как да си изберем качествен и изгоден смартфон

смартфон самсунг

Вече от доста време използваме модерните умни телефони и съответно през определен период от време се налага да ги подменяме по най-различни причини. Възможно е с времето батерията да започне по-бързо да пада, някои от приложенията да забиват или пък да са излезли нови и по-интересни варианти като последното поколение сгъваеми смартфони. В следствие на това потребителите купуват различни модели и всяка година се продават огромно количество телефони. Голямо разнообразие ви очаква разбира се в онлайн магазините като Moven.bg откъдето може да поръчате оригинална нова техника.

Какво трябва да знаете когато ви предстои покупка на нов телефон

Техническите параметри на устройствата се променят изключително интензивно. Вече дори може да купите сгъваем смартфон от последно поколение. Съобразете се с основните ключови фактори преди да направите покупката:

смартфон
  • Качество и цена – сравнете различните устройства които ви харесват и преценете дали характеристиките им отговарят на предложената цена. Препоръчваме ви да избирате познати и доказани марки, които няма да ви разочароват. Както знаете сгъваемите смартфони вече са налични в търговската мрежа;
  • Как работи камерата – повечето хора използват телефона си за правене на снимки и видеа. За да е добра основната камера трябва да има минимум три сензора. Зуум  възможностите за приближаване и снимане на далечен обект са важни. И не на последно място броят на мегапикселите;
  • Дисплеят – екранът е от изключително значение, тъй като все повече разчитаме на телефона си за гледане на филми и сериали. Голяма част от устройствата се изработват с голям екран за повече удобство. Сгъваемите смартфони са перфектни, защото когато е нужно ви предоставят голям дисплей в останалото време са по-компактни;
  • Батерията – тук трябва да търсите голям капацитет и достатъчно мощно зарядно. Модерните телефони идват с бързо зарядно. Само за 30 минути ще сте заредили 50% от батерията.

Разгледайте отделните елементи подробно и се запознайте с техните възможности, за да направите най-добрия избор онлайн от Moven.bg.

Какво ни предлагат сгъваемите смартфони

Тези устройства все още се развиват и навлизат в нашето ежедневие. Очаква се до 2024г средната цена на сгъваемите смартфони да спадне и продажбите значително да се завишат. В разтворен вид екранът на добрите модели достига 7,6 инча което е перфектно за гледане на филми. Подобно устройство лесно би могло да се побере дори и в дамска чанта. Някои модели могат да приемат обаждания без необходимостта от отваряне. За момента сгъваемите смартфони са с малко по-слаба батерия, но това в процеса на надграждане ще бъде коригирано. Инвестирайте в модерните технологии, защото те са създадени да улеснят ежедневието ни.