Искате тоалетка, а получавате комод – предимство или компромис

скрин

Сериозна дилема имат дамите, на които им предстои да сменят мебелите в спалнята. Ясни са онези задължителни компоненти, без които е немислима да аранжираме и обособим спален кът. Внимание обаче заслужава въпросът какво да изберем – комод или тоалетка? Не ви се иска да останете без любимата си мебел, която задължително ползвате сутрин преди излизане от дома и вечер преди лягане. Наистина тоалетката е специално място за жените, така че липсата им ще доведе до сериозен дискомфорт. Но пък и комодите са важни. Те са онези практични мебели, които имат силно организационна роля в жилището ни, създават ред, дисциплина и удобство при подреждане на бельо, аксесоари и  всякакви дреболии.

Комбинативната възможност

Всъщност не е необходимо да се лишавате от тези две фантастични и практични мебели. Венус днес представя на вниманието на дамите комоди с огледало, както и възможност за добавяне на табуретка. Идеята на тази комбинация е наистина да намерите баланса, който ще ви осигури необходимото и важно за вас обзавеждане. Все пак човек не бива да се отказва от навиците, които му доставят удобство и удоволствие, нали!Скрин с огледало

Интересен шанс се дава за аранжиране на спалня, която освен красива, функционална и практична може да задоволи и най-важните за нас потребности. Скрина с огледало е една страхотна алтернатива, която не ни лишава от нашето предпочитано местенце за разкрасяване.

Привилегията за избор на комод с огледало е удобната възможност за:

  • Осигуряване на тоалетка с огледало;
  • Избор на скрин с няколко на брой чекмеджета;
  • Добавка практична табуретка ракла, в която също има възможност за прибиране на разни домашни неща.

Онлайн магазин Венус винаги се стреми да дава на своите клиенти най-доброто. А тази стилна комбинация 2 в 1 е оптималното и страхотно решение, с което си осигурявате красива и безупречно издържана обстановка. За жени със специални предпочитания от Венус имат най-добрите изненади.