Как да се грижите за деликатната бебешка кожа от първия ден?

козметика

Деликатната бебешка кожа се нуждае от специална грижа още от първия ден. Определящо и особено важно е за родителите осигуряването на максимален комфорт и безпрецедентна защита за най-малките за да могат да се справят с патогените, които биха нанесли сериозни щети върху здравето. С козметика за бебе мустела не просто създавате ефективна бариера срещу дерматологичните увреждания, а постигате онова ефективно решение, което би гарантирало ефективно функциониране на кожата, независимо от условията, на които е изложена. Повече от 70 години изследователските екипи на Мустела разработват уникални формули, които акцентират на естествената физиология на бебешката кожа още от първия ден на раждането.

За безпрецедентна нежна грижа

Първия сблъсък на бебето с околния свят е именно с алергените и патогените, които атакуват нежната кожа. Тъй като е твърде деликатна и ранима е необходимо като отговорни родители да подходите адекватно и да предприемете третиране с козметика, която би могла да осигури максимална защита.

От Мустела достигат до ключови открития, които се отнасят до правилното развитие на бебешката кожа, отнасящо се до:

 • Осигуряване на кожна бариера срещу патогени, причиняващи дерматологични увреждания;
 • Оптимална хидратация;
 • Поносимост съобразно типа и характера на кожата.

Без значение дали се касае за нормална, атопична, чувствителна или суха кожа лабораториите гарантират ефективно отношение към нуждите на кожната повърхност. Тъканите и клетките са оптимално защитени и функционирането им създава условия за спокойни дни и нощи за да могат най-малките да растат необезпокоявани от причинители на дискомфорт.

Как козметиката Мустела защитава деликатната бебешка кожа?

бебешка козметика

Продуктовата серия на Мустела осигурява богат списък от козметика, която има широк обхват на приложение. Сега родителите могат да бъдат спокойни, че това, което получават наистина е най-доброто за техните съкровища. Още от появата си на бял свят бебешката кожа се нуждае от максимално ефективна хидратация и защита от патогени. Подложена на редица замърсявания, алергени, бактерии дермата бива изсушавана и това засилва нейната чувствителност. Раздразнената и суха кожа създава дискомфорт на вашето съкровище и може да прерасне в сериозна болезненост. Затова от Мустела реагират на нуждите на най-малките и разработват уникални деликатни формули за:

 • Ежедневно почистване на кожата;
 • Активна хидратация;
 • Успокояване на кожата;
 • Подсигуряване на баланс и реконструиране на клетките;
 • Гаранция за създаване на естествен щит в борбата са патогените, които причиняват кожни раздразнения;
 • Тонизиране и релаксация на тъканите;
 • Намаляване на стреса, който причинява околната среда.

Ако вече сте се сблъскали с невъзможността да овладеете зачервяванията и сухотата при кожата на вашето бебе и сте опитали какви ли не медицински продукти то е време да престанете с експериментите. Мустела представя на вниманието ви прекрасна и с отлична поносимост серия козметични продукти, които предоставят отлична реакция за бързо овладяване на дискомфорта и обичайните дерматологични проблеми, които се наблюдават в ранна детска възраст. Без аромати, без изкуствени оцветители и парабени нежната грижа и защита е вашето решение за да сте спокойни, че сте осигурили на своето съкровище най-доброто, от което то се нуждае за безгрижно и щастливо детство.

Авокадото – тайната съставка за оптимална защита и хидратация на кожата на вашето бебе

Силата на природата е на ваше разположение за да можете да сте сигурни в оптималната грижа за кожата на бебето. Авокадото е една от основните активни съставки, които се използва в разработването на уникалните формули в козметичните продукти Мустела. Този плод разполага с чудесната способност да осигури:

 • Оптимална хидратация на тъканите и клетките;
 • Подсигурява естествената бариерна и защитна функция на бебешката кожа;
 • Предпазва стволовите клетки от външни влияния и стрес.

За нормалната функция на бебешката кожа, нейното успокояване и предоставяне на отговорно отношение всеки ден е време да се доверите на продукти, които повече от 70 години помагат на родителите в отглеждането на най-малките.