Кои модели холни маси са предпочитани от клиентите?

Холна маса

При обзавеждането на хола се предвиждат някои основни елементи, на които домакинството разчита за да създаде приятна, уютна и функционална атмосфера. Дивана да е възможно най-голям за да осигури място на всички членове на домакинството и поканените гости, секцията да е практична и да осигури елегантно и функционално присъствие, а масичката е достатъчно практична и естетична, че да гарантира завършен облик на зоната. Само три, но максимално значими и ефективни елемента, които се характеризират с безспорните си качества. Ако и на вас ви престои да конфигурирате хола на мечтите си то в каталога на Мебели АРЕНА ви очакват наистина добри и заслужаващи внимание решения.

Какъв да е вида на холната маса?

Въпреки, че има по-главни мебели от холната часа то няма как да бъде подценен избора н този тип обзавеждане. Без нея пространството няма да изглежда пълноценно оформено, което налага необходимостта на първо място да бъде избран нейния модел.

Видовото разнообразие, което се предлага е достатъчно разнообразно за да можете да се фокусирате върху онези концепции и възможности, които напълно да се приспособят към зоната. Клиентите проявяват особен интерес към:

  • Помощни ниски масички. Достатъчни са за използване като поставка на дистанционни, книги, телефони и други контролни устройства;
  • Разтегателни холни маси. Удобни са както като помощен елемент така и като плот за хапване докато гледате телевизия;
  • Трансформиращи се. Едно много добро решение, което комбинира холна и трапезна маса. Определено ще спестите площ с модела, който ще ви служи според вашите ангажименти и занимания;
  • С чекмеджета. Винаги ще имате място за съхранение на всякакви видове вещи като ги подредите така, че да ги откривате при необходимост от използване.

Безспорно този тип модели са сред предпочитаните, тъй като се отличават с невероятната си адаптивност, ефективност и компактни размери.

Форма на плота, размери, материали

маса

Трите основни фокусни точки, които са решаващи за покупката на холна масичка от сайта на магазин Мебели АРЕНА са именно определянето на:

  • Формата на плота, която може да бъде овална, кръгла, неправилна, правоъгълна, квадратна или друга;
  • Размери. те се определят от самия модел на изделието и наистина са важен фактор за приспособимостта на обзавеждането в конкретното пространство;
  • Материали. Тук имате възможност за огромен избор от продукти, на които да се доверите за организиране и определяне стайлинга на хола си. Сред предпочитаните са стъкло, ПДЧ, МДФ, метал, полипропилен, телени конструкции и други.

Създайте перфектната зона, в която с удоволствие да поднесете наистина красиво и практично обзаведен холен кът. Сега от сайта на Мебели АРЕНА са в готовност да осигурят актуални и практични възможности за избор.