Авто неволи с жилото за газ – решението

ЖИЛА

Признаваме си, че толкова сме станали зависимо от автомобила си, че наистина ни е трудно да изминем километър – два пеш. Удобство, бързина, комфорт – така накратко бихме описали решението си да се предвижваме с личното си превозно средство. движението обаче е възможно само при изправен автомобил, което ни поставя и в една отговорна позиция на водач, който следи за техническата му изправност. Точно поради това е от съществено значение да чуваме потребностите на колата си и да се съобразим с търсенето на специалист, който да може да се ангажира с коректен и качествен ремонт.

Ремонти от първа необходимост

Става въпрос за онези спешни действия, които не бива да бъдат отлагани, защото всъщност без да бъдат извършени такива няма как колата да бъде ползвана. Наистина има моменти, в които бихме ползвали превозното средство, но например при скъсано или разтегнато жило за газ е немислимо да разчитаме на колата си дори за предвижване на разстояние от един километър.Жилo за газ

Това е един точно такъв ремонт от първа необходимост, защото в крайна сметка връзката, която прави самото жило за газ с дросела за да има ответна реакция по ускоряване няма как да се осъществи при какъвто и да е проблем с жилото. Така, че например ако забележите следните проблеми:

  • Колата трудно потегля;
  • Губи мощност при опит да натиснете педала и да подадете повече газ;
  • Реакцията е забавена и след десетина секунди двигателя разбира какво сте искали да му кажете;
  • Автопилота отказва.

Това са едни от най-обичайните симптоми, които реално показват, че има авария, която се отнася до жилото за газта.

Винаги ли се поставя ново оригинално жило

Много шофьори държат да си купят оригинално жило, което естествено струва доста пари. днес обаче ще ви запознаем с един от утвърдените сервизи у нас, където може да ви бъде изработено жило по стандарт. Всяка кола има много на брой жила и едно от тях е това за газта. Но въпреки, че са известни под едно  и също наименование то онова, което трябва да знаете е, че всяка марка и модел возило си има определен размер и вид жило за газ.

Сервиз Микрон Доцев изработват специално за вашата кола всякакви видове жила и освен това се дава гаранция както за самото жило така и за извършения ремонт. Имайте предвид, че тук цената няма да ви стресира за разлика от новото оригинално жило, което сте закупили. Изключително коректно, надеждно и сигурно решение се предлага от доказан и утвърден сервиз, на който са се доверили не малко шофьори.