Какви видове подслушватели се предлагат на пазара

Подслушвател

Ако трябва да опишем само с една дума това разнообразие то тя наистина с основание ще бъде – огромно! Подслушващите устройства ако преди години се приемаха единствено и само като средство, с което боравиха шпионите по филмите то днес не се изненадвайте, че почти всеки трети клиент търси такъв вид модерна техника. Питате се за причините? Ами и те като самите устройства за подслушване също се оказват изключително многообразни. Едни търсят гаранция, че партньора им не им изневерява, родители подслушват децата си с цел да ги предпазят от тормоз от други деца или възрастни, а в бизнеса пък това е начин да разберете кой е лоялен към вас и кой се стреми по всякакъв начин да ви навреди.

Най-масово използваните подслушватели

Ще ги разделим в няколко категории като идеята ни е наистина да ви помогнем да изберете и вие това устройство, което напълно да удовлетвори нуждите, за които смятате да ползвате съответния подслушвател:

  • Мини подслушватели с GPS локатор

Много интересни устройства, които работят със сим карти. Това спомага не просто да подслушвате, но и да следите в реално време местоположението на обекта, на който сте поставили такова устройство. Това са продукти, които наподобяват смарт гривните за деца, като наистина ако търсите по-бюджетен вариант, но пък не желаете детето ви да се чувства следено  и под контрол то ето ви начин дискретно да направите това с помощта на този мини подслушвател;Мини подслушватели

  • Подслушвател с камера и възможност за запис

Супер модерно устройство, което наистина може да ви помогне да разкриете заговор срещу вас или бизнеса ви. Когато сте застрашени и наистина имат основание за притеснение то използването на такъв подслушвател определено е напълно оправдано. Устройството е приложимо също така и при ситуации, при които искате да защити е имущество – автомобил, мотоциклет, имот, ценни вещи и т.нат.;

  • Подслушвателно устройство с гласов контрол

Това са ново поколение мини подслушващи устройства, които са свръх чувствителни и наистина могат да се окажат вариант за подслушване или пък алармена система. много висока чувствително на микрофона и работа с помощта на GSM мрежи на мобилните оператори.

Вероятно се интересувате и от това колко би ви струвал всеки един от изброените видове подслушващи устройства. Ако въпросът бе зададен преди десетина години то наистина всеки би ви казал, че е твърде скъпо. днес обаче имайте предвид, че пазара е доста гъвкав и наистина тези шпионски джаджи стават все по-достъпни за масовия потребител.