Кои кухненски столове са актуални в момента

кухненски стол

Понякога имаме желание да променим нещо в обзавеждането, но не ни се иска да инвестираме прекалено големи суми. Тогава се насочваме към подмяната на по малките мебели, които също имат своето значение за удобството на цялото семейство. Ще направите трапезарията много различна и обновена само чрез замяната на кухненските столове. Онлайн магазин Венус предлага да разгледате новите и актуални модели в продуктовия каталог, които със сигурност ще ви допаднат и ще привлека вниманието ви. Те са конструирани от познати и надеждни материали и се отличават със здравина и устойчивост.

Какви са особеностите на модерните кухненски столове

Сигурно си представяте старите модели, които изглеждат семпло и традиционно. Кухненските столове обаче ще ви изненадат приятно със своята съвременна визия и разнообразен дизайн. Ще забележите модели, които вместо четири крака имат п или s образна основа. Други изглеждат по-скоро като бар столове или пък седалката им се върти. Впечатление прави разнообразната и комфортна дамаска, която може да бъде само върху облегалката и седалката или пък да е цялостна. Може да избирате между еко кожа, текстил и луксозните кадифе и плюш. Едни от най-предпочитаните модели днес са тези тип кресло на които може да се настаните удобно, дори за няколко часа. Магазин Венус ви дава малко подробности за един нов и атрактивен модел. Тапициран кухненски артикул Penza с метални крака – Резеда Tj:

стол
  • „Penza“ е стилен кухненски стол, подходящ за обзавеждане на Вашия дом или за интериора на съвременни и луксозни ресторанти и заведения;
  • Основата му е изработена от прахово боядисан метал;
  • Седалката привлича вниманието с дамаска от еко кожа;
  • Гърбът и страните също са тапицирани.

Артикулът е с изключително модерен дизайн, който го прави предпочитан от клиентите. Имате възможност да изберете между различни цветове дамаска. Тя ще ви помогне да съчетаете модела лесно с интериора на вашия дом.

Задължително ли е масата и кухненските столове да са в един стил

Има хора които са традиционалисти и не мога да си представят кухненския комплект да бъде в различни стилове. По-модерно мислещите обаче използват точно тази разлика, за да привлекат вниманието и да акцентират върху красотата на всеки елемент. Нормално е да търсите допирни точки между тези мебели, защото те стоят винаги поставени заедно и се използват също в комплекта. Това обаче не означава, че трябва да търсите абсолютно същите столове, след като имате възможност да добавите нещо по-интересно и различно, което ще направи зоната модерна със съвременна визия. Ако купувате тапицирани модели съобразете цвета с останалите артикули и така ще постигнете търсения баланс.