Как лесно да обзаведем стилно и луксозно спалнята

спален комплект наоми

Много пъти гледаме красивите списания с различни интериорни решения, които са направени от професионалисти и се възхищаваме на артикулите и комбинациите. Подобни красиви съчетания можем да изберем и за спалнята си, ако се доверим на комплектите предлагани в онлайн магазин Venus.bg. По този начин ще имате перфектно обзавеждане с максимално малко вложени усилия и средства. Виж тук различните модели и се запознай с функционалностите които предлагат те. Съвременните мебели са изработени от здрави и устойчиви материали, предлагат редица удобства и много често допълнителни механизми.

Защо да изберем готов спален комплект

Само в няколко лесни стъпки можем да направим любимата си стая за почивка много по-красива и уютна. Вижте тук подробности за моделите. С помощта на спалните комплекти ще имаме всички необходими вещи и то комбинирани по най-подходящия начин. Вижте тук различните варианти. Производителят се е погрижил отделните модули да съвпадат като стил и дизайн, за да се допълват взаимно и да бъдат достатъчно практични за употреба. Предложенията за цялостно обзавеждане са много изгодни и от финансова гледна точка, тъй като купувайки повече неща наведнъж те излизат и по-евтино. Едно от големите предимства е разнообразието, всеки търси различен размер легло или пък гардероб, а тук има възможност да открие подходящи. Вижте тук всички комбинации и предложения. Днес ще се спрем по-конкретно върху един от моделите на Venus.bg. Спален комплект Тоскана 2 – Рокфорд хикори натурал/Графит – с LED осветление:

спален комплект тоскана
  • „Спален комплект Тоскана 2“- готово предложение за обзавеждане на спалня;
  • Леглото има повдигащ механизъм за матрака;
  • Подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см.;
  • Има дълга и висока табла с LED осветление – вижте тук снимки на модела;
  • Вратичките на гардероба имат плавно затваряне, едната е с огледало.

Красив, модерен комплект, който се характеризира с различни практични детайли, благодарение на които ще го използвате много по-рационално. Плъзгащите врати на гардероба спестяват много от пространството, а добавеното огледало е изключително подходящо за стаята. Вижте тук още подробности за мебелите.

Кои са модерните механизми и функции

Ако сте избрали да инвестирате в нещо модерно и ново не пропускайте да се снабдите с различните модерни функционалности, които ще ви помогнат да се чувствате наистина комфортно. Ще споменем повдигащия амортисьор към леглото, защото благодарение на него може да използвате като ракла подматрачното пространство. Друга полезна функция са плавно затварящите се вратички на шкафове и чекмеджета и разбира се включеното красиво LED осветление. Всички тези дребни детайли и механизми допълват атмосферата в помещението и го правят практично и уютно. Вижте тук различните модели и дизайни на готовите спални комплекти.