Предимствата на бутиковата холна маса

маса

В последните години мебелното разнообразие все повече ни вдъхновява с разнообразни форми, материали, цветове и дизайнерски решения. Ако сте решили да внесете повече лукс в дома си с някой акцентираш елемент, ви съветваме това да бъде холната маса. Тя е малка функционална вещ, която понякога впечатлява повече от останалата мебелировка. Мебели Венус са търговец, който залага на високото качество и в каталога си има наистина уникални модели. Един такъв бутиков компонент ще направи цялата всекидневна стилна и разбира се запомняща се.

Какво представляват бутиковите холни маси на мебели Венус

Този тип мебели не е задължително да бъдат само в домовете на хората с големи възможности и аристократите. Всеки един ценител на красивото и изтънченото, може да се сдобие с луксозна холна маса от мебели Венус. Цените са високи и наистина различни от останалите модели, но си заслужава да притежавате уникална вещ. Тя ще има запазена главна роля във всекидневната и ще привлича погледите още от вратата. В луксозните холни маси на мебели Венус се влагат най-качествените материали и най-функционалните механизми, които може да откриете на пазара. Дизайнерите са се постарали да създадат мебел – бижу, наситено и с много практични функции. Изберете артикул, който най-добре ще се впише в стила който сте избрали за стаята – размери, цветова комбинация и материал за изработка.Холна маса

Холна маса Mina – бук представена от мебели Венус като един съвършен модел:

  • Удобна и практична с четири чекмеджета;
  • Изработена в цвят бук с елементи в бяло;
  • За направата ѝ е използван качествен МДФ материал;
  • Красив и стилен модел, който е подходящ за различни интериорни дизайни.

Не са много нещата, които ни доставят удоволствие и радост. В дома си можем да си подарим малко лукс на който да се наслаждаваме в свободното време. Бутиковите мебели  ще разчупят обстановката и ще допринесат за едно страхотно излъчването.