Три правила за обзавеждане на коридора

портманто за коридор

В повечето жилища, коридорът е помещение – което наподобява малка стаичка. Попадайки в един дом, това пространство ни създава първо впечатление за домакините. Днес ще се опитаме да ви запознаем с основните правила за мебелиране на входното антре, по един наистина удобен и естетичен начин. Функционалните мебели, които ще намерите на страницата на магазин Венус ще ви бъдат от голяма полза при декорирането на вашия коридор. Надяваме се да бъдем полезни на тези от вас на които им предстои обзавеждане на ново жилище или реновиране на старото.

Важни правила за обзавеждане на стилно и подредено антре

Когато става въпрос за мебелите в коридорът, портмантото и шкафът за обувки са първите неща, които препоръчваме да си набавите. Модерните предложения в онлайн магазин Венус ви дават възможността да разгледате различни по големина, форма и дизайн мебели и да изберете подходящи спрямо вашите нужди и вкус. Когато се прибирате отвън е добре да имате специално място, в което да съхранявате връхните си дрехи и обувки. Портманта Венус са прекрасен и универсален елемент от обзавеждането на коридора и в себе си съчетават няколко различни по функции мебели – имате гардероб, шкаф за обувки, закачалка, а в повечето случаи и огледало. Колкото и да е компактно пространството – едно портманто винаги би стояло добре там. При положение, че разполагате с допълнително място, вземете си още един шкаф за обувки препоръчваме ви тези тип пейка, защото така ще имате и удобно място за сядане.Портманто

Предпочитаните материали за изработка на портманта Венус са:

  • МДФ и ПДЧ – тези плоскости са модерни здрави, на достъпни цени и разбира се предлагат в най-различни цветови комбинации;
  • Естествена дървесина – традиционалистите биха отделили по-голяма сума за мебел произведена от дърво. Този вид портманта са по-тежки, но внасят топлина и характерното класическо излъчване.

Може да обобщим, че в коридора ви е нужно – място за сядане, за прибиране на връхните дрехи и място за съхранение на обувките. Всичко ще откриете в мебелен магазин Венус.