Кой от популярните модели секции да изберем за интериора?

модулна секция

В последните години мебелното производство претърпя множество промени и в момента артикулите са изключително удобни и красиви. Ако искате да направите някаква промяна в обстановката на дневната, ви съветваме да разгледате онлайн предложенията. Венус холна секция е прекрасна възможност да внесете обновление, без да плащате висока цена. Това обзавеждане се характеризира с красиви и оригинални дизайни, както и с различни удобства, които ще направят помещението много по-практично.

Кои са най-харесваните и поръчвани модели?

Щом купувате подобна мебел със сигурност искате тя да бъде в актуален стил. Така ще ви радва по-дълго време с красивата си визия и ще създава търсения комфорт. Днес обзавеждането се изработва на модулен принцип, което го прави изключително комбинативно. Модулите могат да се монтират на стената в избрана от вас конфигурация така, че да създадете една различна и оригинална атмосфера. Най-харесваните дизайни са тези, които включват повече шкафове и отделения за съхранение на вещи.

Холната секция не е просто декоративен елемент, но и една напълно функционална поставка. Тук разполагате телевизора, подреждате красиви сувенири, книги и прибирате друг багаж, за да бъде апартаментът добре организиран. Един от любимите на потребителите варианти е ъгловият. Благодарение на него се оползотворява по-добре пространството и разполагате с различни зони за съхранение. Трябва да споменем и малките холни секции, които също предлагат практични модули, но са далеч по-минималистични. Ще ви запознаем с характеристиките на един модел от каталога на Венус. Ъглова секция Бохем – Дъб амбер / Бял:

секция
  • ъглова Секция „Бохем“ е функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • състои се от място за телевизор;
  • шкафове, чекмеджета, витрини;
  • гардероб с две крила, етажерка и рафтове;
  • изработва се от ПДЧ, с избор на цвят.

Модерна и качествено изработена секция, подходяща за по-просторна дневна зона.

Какви са предимствата на материала ПДЧ при направа на мебели?

Голяма част от модерното обзавеждане е направено от MDF и ПДЧ плоскости. Тези модерни материали замениха естествената дървесина и днес се радват на сериозна популярност. Хората ги оценяват подобаващо, тъй като те осигуряват здравина и стабилност и се характеризират с перфектен външен вид. Наподобяват естественото дърво с тази разлика, че са много по-евтини от него и по-леки като конструкция.

Секциите имат защитно ламинирано покритие, благодарение на което се почистват много лесно от прах и замърсявания. Ще откриете най-разнообразни дизайни с декоративни елементи или изчистени и семпли. Цветовете, в които се правят новите мебели също са много разнообразни, а това е благодарение на материалите.