Офис столът – колко е труден този избор

стол

Ако търсите нови столове за обзавеждане на вашия офис, може би се чудите на кой модел да се спрете, тъй като разнообразието е наистина впечатляващо. В днешно време един офис стол се предлага в много различни форми, размери, функции и цени. Днес ще се опитаме да ви помогнем в избора, препоръчвайки  мебелен магазин Венус, като място с доказана репутация и богат асортимент. Идеалният офис стол трябва да ви предразполага да работите по-добре и да се чувствате наистина удобно. Отделете нужното внимание да харесате наистина комфортни и функционални артикули за вас и вашите служители.

Защо офис столът е толкова важен в работния ден

Независимо в каква сфера е работа ви, ако се налага да стоите седнали дълги часове, е от съществено значение какъв е офис стола. Истина е, че погрешно избраният стол ще окаже негативно въздействие върху здравето ви. Дискомфорта и болките в различни части на тялото, ще повлияят зле на мотивацията ви да свършите качествено работата си. Ако различните болежки свързани с неудобството продължат дълго време, те ще се превърнат в хроничен проблем. Добрите и качествени модели в мебелен магазин Венус ви позволяват да използвате функции, които регулират височината на стола, наклона и това да може да променяте позата си докато стоите.Офис стол

Офис стол с подлакътници HM1131.01 – Черен/ Бял – любим модел от Венус:

  • Комфортен вариант на работния стол с подлакътници, колелца и висока облегалка;
  • Изработен от висококачествен полипропилен в бяло, а текстилната дамаска и в черен цвят;
  • Газов амортисьор даващ възможност за регулиране на височината;
  • Основата е изработена от метал, което я прави изключително здрава и надеждна.

Офис столовете са много специфичен продукт и трябва да бъдат избирани спрямо индивидуалните особености на хората, които ще ги използват. Уверете се, че избраният стол ви подхожда. Продуктите предлагани в мебелен магазин Венус са това което ще ви помогне да подобрите собствения си комфорт и този на служителите си.