Защо да поръчаме различни модели офис столове

стол

Работното пространство трябва да бъде обзаведено едновременно стилно и функционално. Това не е лесна задача, защото трябва да се обърне внимание на предпочитанията и изискванията на служителите. За да работят те с удоволствие и да се чувстват добре трябва да бъдат обградени от удобни мебели, които им създават здравословен комфорт. Естествено най-важните елементи си остават офис столове venus.bg. Тези модели се различават по функция и изработка, затова е добре да оборудвате с различни варианти, за да сте сигурни, че всеки ще се чувства удобно настанен.

Как да изберем лесно и бързо

Когато познавате характеристиките на отделните модели много по-лесно ще изберете подходящи за вашия офис. Тук ще ви представим най-важните неща, които трябва да знаете за този вид съвременни артикули:

  • Работен офис стол – всички познават модела, защото той е най-често срещания в различните фирми. Обикновено на него стоят болшинството от служителите. Артикулите са изработени от здрави и качествени материали, като предлагат различни възможности за коригиране на позицията по време на работа. Могат да се нагласят на височина, наклон на седалката, подлакътници и други;
  • Президентски – това е висок клас мебел която се отличава още от пръв поглед. Има масивна конструкция, която предоставя на седящия много комфорт. Отново могат да бъдат правени корекции в зависимост от вашите предпочитания, но също така има и релакс механизъм. Тапицериите които са използвани са изключително луксозни и износоустойчиви;
  • Посетителски модели – не бива да ги пропускате защото те изграждат вашия добър имидж пред различни клиенти, бъдещи служители и партньори. В каталога на Venus.bg има различни видове, които да комбинирате с интериора който сте избрали. Този артикул може да бъде както обикновен и семпъл, така и доста луксозен на външен вид.

Непременно поръчайте и от трите модела като прецените колко бройки ще са необходими в зависимост от персонала.

Защо да изберете офис стол и за дома си

Не само на работа прекарваме часове пред компютъра, но и в свободното си време също. Препоръчваме ви да си вземете подходящ офис стол и за вкъщи. Той трябва да е стилно съчетан с интериора и да ви предлага необходимия комфорт. Обърнете внимание на следната възможност. Работен офис стол Carmen 6374-1 с дамаска и подлакътници – Бежов:

работен стол
  • Работният офис стол „Carmen 6374-1“ е снабден с подлакътници, а изчистената му стилна визия пасва идеално на всеки интериор;
  • С помощта на газов амортисьор сами определяте височината на стола;
  • Люлеещият механизъм ще се погрижи за Вашия комфорт.

Класически модел, който ще направи ежедневието ви по-приятно и когато си почивате и четете нещо интересно на компютъра няма да чувствате никакъв  дискомфорт.