Важно ли е какво обзавеждане ще поръчаме за спалнята

спалня

Моментът, в който решаваме да  направим ремонт в жилището си винаги е вълнуващ. Атмосферата ще се промени, а обновлението ще направи интериора по-модерен и функционален. С особено внимание трябва да се отнесем към декорирането на спалнята, защото тя е лично и интимно място, в което трябва да се чувстваме напълно отпуснати. Мебелите, които ни заобикалят в тази зона трябва да бъдат не само стилни на външен вид, но е достатъчно практични. Препоръчваме ви да разгледате актуалните модели в сайта на http://venus.bg/спални-комплекти. Търговецът се е опитал да събере на едно място най-интересните и разнообразни дизайни.

Характеристики на съвременните спални комплекти

Колкото по-добре сме информирани за този тип обзавеждане, толкова по-добър и подходящ модел ще изберем за себе си. Обикновено комплектите за спалня включват основните артикули, без които не можем. Става въпрос за легло, нощни шкафчета и гардероб. Клиентите обаче имат своите изисквания в зависимост от това с колко пространство разполагат и поради тази причина към някой от моделите е добавен скрин, а други са по минималистични. Дори да купите само легло и нощни шкафчета, няма защо да се тревожите за подредбата на дрехите си. Подматрачното пространство може да се използва, благодарение на повдигащите амортисьори на леглото.

Всички елементи са изработени в един стил, което прави мебелировката изключително дизайнерска. Venus.bg ще ви даде подробности за следния вариант. Модулно спално обзавеждане в комплект LAVENDA 160/200, MDF профил / норвежки бор-дъб шоколад:

мебели за спалня
  • комплектът „LAVENDA“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „LAVENDA“;
  • включва спално легло с рамка, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см.;
  • четирикрилен гардероб с огледала и чекмедже;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша и скрин с четири чекмеджета;
  • изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Луксозно и качествено обзавеждане, което ще промени облика на помещението изцяло. Ще ни създаде съвсем различно усещане, когато сме в стаята.

Лесно ли е да изберем дизайн за мебелите в спалнята

Комплектите са много интересни и разнообразни като стил и цветове. Определено зависи какъв е нашия личен вкус, дали обичаме по-семплите и обрани модели или държим на атрактивни декоративни елементи. Модерното обзавеждане предлага редица нововъведения, които ще направят престоя в помещението различен.

Става въпрос за актуалното лед осветление и за механизмите за плавно отваряне и затваряне на вратичките. Осветлението би могло да се монтира в гардероба, леглото или нощните шкафчета, за да си създадем отпускаща и уютна обстановка. Препоръчваме ви да се съобразите с вкуса на вашето семейство и с цветовата гама, която преобладава в стаята, когато търсите нов комплект мебели.