Защо е важно да притежаваме хубаво обзавеждане в кухнята?

мебели за кухня

Не случайно кухнята е определяна от всички специалисти като душата на един дом. Това е зоната, в която съхранявате много принадлежности и домакински аксесоари, приготвяте храната за семейството и прекарвате не малка част от свободното си време подреждайки. Обзавеждането, което ви заобикаля, е важно да е съобразено с вашите предпочитания, да е удобно и най-вече здраво и качествено. Разгледай тук в каталога на Венус новите готови комплекти кухненски шкафове, които се отличават със своя атрактивен дизайн, функционалности и удобства. Конфигурациите са разнообразни като форма за монтаж и размери, за това внимателно определете варианта, който ще подхожда на вашия дом.

Какви са плюсовете от това да подменим обзавеждането в кухнята с ново?

Актуалните комплекти включват различни по размер и функционалност горни и долни шкафове. Веднага ще забележите разликата с предходното ви обзавеждане, защото тук различните модули са монтирани плътно един до друг, обединяват ги термоплот и термогръб. Горните шкафове имат декоративна функция и в тях подреждате леки неща като хранителни продукти, подправки сервизи и други.

Долните кухненски шкафове имат много важна роля, защото обикновено вграждат мивката, печката и съдомиялната. В тези модули ще организирате съдовете за готвене и други по-тежки домакински аксесоари. Важно е да отбележим, че всеки артикул ще има конкретно място. Няма значение дали става въпрос за шкаф или чекмедже, така цялото помещение ще бъде подредено и правилно организирано. От Венус предлагат един актуален дизайн шкафове – Готова ъглова кухня Лукс 13 – MDF, Горчица гланц/Бял гланц:

ъглова кухня
  • готова ъглова кухня „Лукс 13“ с включен термоплот;
  • съставена е от горни и долни шкафове, от които витрини с клопващи врати, етажерки;
  • шкаф за вграждане на мивка, бутилиера, колонен шкаф за вграждане на фурна;
  • всички вратички са с плавно затваряне;
  • лице MDF 18 мм;
  • корпус ПДЧ – 15 мм;
  • цветовете са MDF Горчица гланц / MDF Бял гланц.

Новите мебели ще ви създадат едно много по-добро настроение и освен това ще направят ежедневните ви рутинни занимания комфортни.

Защо да купим шкафовете онлайн?

Модерно обзавеждане може да откриете най-лесно в интернет каталозите на специализираните магазини. Тук артикулите са с разнообразен дизайн, гарантирано качество и най-вече на достъпна цена. Не се налага да давате колосални суми, за да се снабдите с хубаво обзавеждане за една от най-важните зони във вашия дом. Ако следите промоциите дори може да спестите средства и да оборудвате перфектно кухнята, за да се наслаждавате на приятни часове в приготвяне на вкусни рецепти.