Нова Година на Малдивите – Земния цветен рай ви очаква за екзотично преживяване

коралови рифове

Емоциите от посрещането на Нова година могат да оставят в съзнанието ви както неповторими спомени от романтика, топлота и красота така и скука, досада от едно и също ежегодно стандартно празненство. Е, нещата са изцяло във ваши ръце, защото как ще посрещнете предстоящата 2021 година зависи изцяло от вас. Днес искаме да ви срещнем с едно от екзотичните места по света, на които много почитатели на нестандартното празнуване на различни поводи, включително и нова година предпочитат да посетят. Изберете малдиви нова година 2021 и се насладете на цветни гледки, спокойствие и усещане за безвремие!

Защо наричат Малдивите Земен рай

Естествено е да пожелаете незабравимо и пълно с приятни спомени преживявания в новогодишната нощ. Всеки си има собствено виждане по въпроса и ако едни предпочитат да се сгушат в близост до камината, а навън да вали сняг то други предпочитат да им е топло, но на открито. Точно за втората категория пътешественици предлагаме удивителните природни красоти на Малдивите, където релакса и спокойствие царят навсякъде около вас. Не случайно тези острови в Индийския океан са известни като земен Рай. Тук ви очакват разкош, тюркоазени лагуни, магически подводни рифове, цветни морски обитатели, сякаш излизащи от анимационен филм. Тук живота сякаш е спрял. Спокойствие, монотонност, тишина и пълноценната почивка са гарантирани.

Ако търсите точно такова посрещане на новата 2021 година то това фантастично предизвикателство е точно за вас. Земния Рай ви очаква с отворени обятия, така че още сега планирайте своята уникална зимна ваканция.

Какво е важно да знаете за Малдивите

Малдиви

Островите в Индийския океан са едно от най-топлите места дори през зимата. Най-подходящи за почивки са месеците от декември до март, когато климата е достатъчно благоприятен както за събиране шоколадов тен така и за редица забавления и атракции, от които можете да се възползвате. Ако ще пътувате към Малдивите за Нова година не си взимайте ботуши и палто. Нужен ви е бански костюм и съвсем леки дрехи. Вземете със себе си и добро настроение както и водоустойчив фотоапарат, защото океана предлага уникални гледки, които със сигурност ще пожелаете да съхраните и запечатате за дълго.

Какво да направите докато сте на Малдивите:

  • Да помързелувате с екзотичен кокосов коктейл на плажа;
  • Да се насладите на неповторимо щоу за посрещане на Нова година 2021;
  • Да плувате с шнорхел в тюркоазените плитки води на океана;
  • Да покарате кану в спокойните води;
  • Да се насладите на цветните коралови рифове;
  • Да опитате от националната кухня е много други екзотични неща, които ще ви карата да е връщате тук отново и отново.