Съобразявате ли се с налаганите модни аксесоари, или следвате собствения си аутфит?

Наричат аксесоарите финалния щрих на всеки стайлинг. В зависимост от това дали са правилно комбинирани и в крак с модните тенденции могат да Ви помогнат да изпъкнете и да се отличите от масите. Изборът на съвременни и актуални аксесоари изисква добре познаване на сезонните акценти. Не е задължително да се съобразявате с това, че един от цветовете, които са модерни през лято 2018е тревисто зелено. Ако на вас не ви отива този цвят винаги можете да използвате такъв, който ви е любим и пасва на повечето модни дрешки от гардероба ви. Всеки човек си има собствен стил, който безспорно се проявява и в избора на аксесоари. Ако сте почитатели на очилата авиатор, но този сезон те не са толкова актуални не бива да страдате, защото ротацията скоро ще си каже думата и точно този модел очила отново ще бъдат в центъра на модните подиуми.

Всъщност модата при аксесоарите е тази, която самите ние създаваме. Тази, в която се чувстваме комфортно и добре. Това, че модните анализатори се опитват да налагат определена концепция не означава, че винаги трябва да се съобразявате с техните прищевки. Въпросът е да сте винаги уникално изглеждащи, със самочувствие и уверени в личния си тренд.

Шалове, изпъстрени в пролетни цветове, флорални акценти по обувки, атрактивни диадеми, дамски вратовръзки, обеци и всякакви бижута – носете това, което Ви кара да изпитвате удовлетвореност. Модата се налага от определени известни личности и е по-скоро с комерсиална насоченост, отколкото да предаде индивидуалност на масовия потребител. Така че, ако трябва да бъдем в крак с модните тенденции и да избираме часовници, бижута или слънчеви очила за следващия сезон може  би ще ни бъде интересно да хвърлим един преглед на съвременния стайлинг, налаган от стилисти. Така можем да изберем този аксесоар, който да пасне на личния ни.