Какво обзавеждане да изберем, ако искаме комфортна и модерна спалня?

мебели за спалня

Много от потребителите се притесняват, когато се налага да променят интериора на спалнята. Тя е една от основните и важни стаи във всеки дом и трябва да бъде мебелирана с красиви и практични мебели. Понеже това е обзавеждане, което не се променя толкова често, а модата се мени и съответно не знаете как да постъпите при избора. Спално обзавеждане в комплект е правилното решение, защото ще ви създаде една завършена атмосфера и ще имате всичко необходимо, за да подреждате вещите си.

Какви са предимствата на готовите спални комплекти?

Когато търсите мебелите поотделно ще загубите много ценно време и няма гаранция, че финалният резултат ще ви допадне. Много по-добро решение е да изберете обзавеждане в комплект, което ви гарантира пълен синхрон между отделните артикули. Те са изработени в една продуктова серия, което дава възможност на производителя да ви предложи много по-добра цена. Изгодната покупка в комбинация с красивия интериор който ще оформите, би ви накарало да изберете точно този вариант.

Освен това мебелите се предлагат на модулен принцип. Това означава, че може да ги комбинирате по начин, който ви е удобен и който ще подхожда на самото помещение. Изберете в онлайн каталога дизайн, който ви допада визуално и отговаря на критериите ви за качество и стил.

В магазина на Venus.bg ви очаква следното предложение. Спален комплект Класик К961 – 160/200 см, Дъб суров / Бяло гладко:

  • „Класик К961“ е модулна конфигурация в комплект за обзавеждане на спалня;
  • обзавеждането включва легло с тапицирана табла и амортисьорен повдигащ механизъм, разкриващ подматрачно пространство за съхранение;
  • спалнята може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • комплектът притежава и гардероб с две плъзгащи врати, лост и рафтове;
  • скрин с пет вратички и чекмедже;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете К105 Дъб суров и Бяло гладко.

Перфектно спално обзавеждане, ако желаете да направите стаята модерна и да имате пълно удобство.

Защо да изберем мебели изработени от ПДЧ?

Много хора мислят, че най-добрите мебели се правят от естествена дървесина, но днес има нейни алтернативи, които са със също толкова добри характеристики. Става въпрос за плоскостите ПДЧ. Те са много по-евтини от дървото, но също така красиви и приятни на допир. Предлагат здравина и стабилност, въпреки че са по-леки като конструкция. Те се предлагат в най-разнообразни цветове и винаги изглеждат луксозно и стилно, заради ламинираното си покритие. Изберете ново обзавеждане в комплект онлайн, тъй като е качествено изработен и на достъпни цени.