Защо да поръчаме модерен дизайн ъглов диван?

холов ъгъл

Идва момент когато обзавеждането в дома трябва да се подмени, защото ви е омръзнало като визия или се е амортизирало. Предлагаме да разгледате актуалните оферти за холни ъглови дивани Мебели ВЕНУС. Тези изделия предлагат много повече удобства, отколкото класическите линейни модели. Тук получавате различни съвременни механизми, лежанка и една здрава конструкция, която ще ви осигури търсената стабилност. Онлайн ще откриете много разнообразни дизайни, за да съчетаете новата мека мебел с интериора на жилището.

Защо да предпочетем холните ъглови дивани?

Ако искате да промените интериора в дома си и да купите нова мека мебел ви препоръчваме удобните ъглови дивани. Те се характеризират с много предимства пред останалите, затова и в последните години потребителите избират именно тях. Ъгловите дивани притежават лежанка, на която да си почивате след уморителния ден. Благодарение на своята характерна конструкция могат да се разположат долепени до стената и така да оформят приятен кът за релакс.

Осигуряват ви необходимото пространство за настаняване и в същото време имат допълнителни екстри. Едни от най-предпочитаните ъглови дивани притежават механизъм за разтягане, чрез който бързо се трансформират в голямо легло. Под седалката ще откриете и ракла за багаж, а при някои модели рафтове монтирани в подлакътниците. Заслужава си да инвестирате във многофункционална мека мебел, която ще използвате по различни начини в ежедневието. От сайта на Венус може да поръчате – Холен ъгъл Атлантик – 305+202 см:

диван за хол
  • холен ъглов модел „Атлантик“ e модерно и функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • този модел е съставен от триместен диван с клик-клак механизъм и лежанка;
  • функция сън, трансформира ъгъла в удобно легло;
  • има и две ракли за багаж под седалките;
  • за удобство към дивана са добавени три възглавнички;
  • „Атлантик“ се предлага с избор на цвят на дамаски или еко кожи от каталог.

Красив и практичен ъглов модел, подходящ за всеки модерен апартамент.

Как да изберем лесно мека мебел онлайн?

Да се пазаруват различни артикули през интернет платформите е много лесно и удобно. Ако искате да купите нова мека мебел онлайн, ще ви дадем няколко конкретни насоки. Първо разгледайте моделите в предпочетеният от вас ценови клас. След това се запознайте с характеристиките на селектираните артикули и най-вече с техните размери. Така лесно ще напаснете новата мебел към квадратурата на помещението. Изберете вид и цвят на тапицерията от каталозите и поръчайте бързо през формата представена в сайта. Ще получите поръчката си на адрес, което е голямо удобство за всеки потребител. Онлайн много често има намаления и промоции, дори на луксозни артикули, затова следете актуалните оферти и пазарувайте изгодно.