Какъв дизайн маса и столове да предпочетем за трапезарията?

комплект за трапезария

Избирането на ново обзавеждане вече не е толкова трудно, предвид огромния асортимент който предлагат търговците. Ако имате желание да промените интериора на трапезарията, препоръчваме да инвестирате в качествени маса и столове. Имате шанс да ги поръчате в готов комплект, за да спестите време от търсенето на елементите един по един и тяхното съчетаване. Зоната, в която се храните у дома, трябва да бъде красиво обзаведена и най-вече максимално комфортна. Тук прекарвате значителна част от времето си, каните и гости и това е причината да сте по взискателни към мебелите които ще вземете.

Кои са съвременните и актуални дизайни маси и столове?

Щом ви предстои подобна покупка разгледайте модерните комплекти, които се предлагат в търговската мрежа. Ще ви направи впечатление, че тези изделия се характеризират с красивия си и оригинален външен вид. Те се изработват от различни материали, като често производителите комбинират два различни, за да се получи по интересна мебел. Много от комплектите включват маса с механизъм за разтягане, благодарение на когото ще имате повече площ при необходимост. Столовете могат да са с най-различна форма и дизайн според вашите предпочитания.

Много харесвани са тези с подлакътници и висока облегалка тип кресло, защото ви позволяват да прекарате по-дълго време в седнало положение. Ако предпочитате класическия стил на обзавеждане, ще намерите стандартни дървени места за сядане с тапицирани седалки и декоративни облегалки. Въпрос на личен вкус и предпочитание е формата на основната мебел, която може да е кръгла, елипсовидна, квадратна или продълговата. Често специалистите препоръчват да се ръководите от формата на самото помещение и свободното пространство. От магазин Venus.bg предлагат – Комплект маса VENUS 1104 и столове LOREN 2103:

маса и столове
  • луксозен комплект трапезна маса и столове, който ще осигури комфорт за Вас и Вашите гости;
  • масата е със стабилна пенополипропиленова конструкция и плот от МДФ с мотив;
  • благодарение на механизма за разтягане имате възможност да увеличавате при нужда площта на масата (автоматично отваряне);
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка и облегалка.

Красив и елегантен комплект, подходящ за всеки апартамент в който искате да цари уют и естетика.

Какви са предимствата на мебелите с тапицерия?

В последните години много харесвани станаха тапицираните столове, които правят сета да изглежда много по-луксозен. Те са приятни на допир, изглеждат стилно и елегантно и са удобни за използване. Всеки който е сядал на подобна мебел знае, колко приятно е усещането от допира с меката дамаска. Ако изберете подобни артикули ще може да съчетаете цвета на тапицерията с други детайли в интериора и така да постигнете една по впечатляваща визия.