Защо да предпочетем в обзавеждането кухненския ъгъл?

диван

Много хора избират да обзаведат жилището си функционално, като поставят в трапезарията красив и практичен кухненски ъгъл Венус. Този вид мебел дава наистина разнообразни възможности за експлоатация, тъй като се отличава със своя комфорт и допълнителни екстри. Много по-добре ще изглежда малкото диванче поставено в кухнята, което бързо ще замени необходимостта от закупуване на столове. Освен това ще сте настанени доста по-удобно и около масата винаги ще могат да седнат повече хора. Моделите, които днес се предлагат са изключително добре конструирани от здрави и надеждни материали.

Какви удобства предлага кухненският ъгъл?

Този артикул се откроява със своята адаптивност. Лесно може да бъде инсталиран в ъгъла на стаята и така спестява доста от пространството. Дори помещението да е по-ограничено като квадратура подобна мебел няма да го претрупа и да изглежда неестетично. Когато седнете да се храните ще сте настанени много удобно, върху мека мебел, която предлага и комфорта на  високата облегалка. Осигурявате си допълнителен кът в жилището, в който на спокойствие да си почивате, да работите или да поканите гости.

Днес в малките апартаменти винаги има нужда от още едно място за сън, а ъгловият диван ви го предоставя, тъй като има инсталиран механизъм за разтягане. Само с няколко движения вече имате още едно легло, на което да си почивате или да поканите гости, които да нощуват. И това не е всичко което получавате, купувайки модерен кухненски ъгъл.

Под седалките му са разположени големи и обемни ракли, подходящи за съхранение на доста багаж. Магазин Венус е приготвил малко подробности за един от предпочитаните си модели. Кухненски диван Вики – 200+132 см:

кухненски диван
  • кухненски ъгъл „Вики“ е красив и удобен и се предлага с функция „Сън“;
  • модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка кухня или трапезария;
  • с надеждна конструкция, гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • конфигурация от диван с подматрак, малък диван с ракла.

Прекрасна мебел гарантираща удобство и мигове на релакс, спокойно разположени върху меките седалки.

Как да изберем подходяща тапицерия?

Тапицерията играе ключова роля за визията на тази мебел. Диванът е обемен и ще се забелязва веднага, за това трябва да се впише перфектно в интериора. Помислете добре в какъв десен и цвят да бъде дамаската, тъй като производителят ви дава шанс да разгледате богат каталог от предложения. Препоръчваме ви универсалните тоналности като кафяво, сиво, бежово и десени с флорални мотиви. Така без значение в какви цветове са стените или завесите ъгловия диван ще изглежда хармонично комбиниран с всичко останало.