Как да използваме модерния кухненски ъгъл в интериора на дома?

кухненски ъгъл

Всеки обръща специално внимание на обзавеждането, което го заобикаля в дома му, защото там прекарва голяма част от свободното си време. Различните стаите имат своята определена функция и трябва внимателно да бъдат мебелирани с подходящите артикули. Зоната, в която се храните остава малко пренебрегната, но днес ще ви дадем чудесна идея как да я преобразите и да стане по-уютна и практична. Разгледайте актуалните оферти в сайта https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли и научете подробности за тези интересни и оригинални мебели.

Кое прави ъгловите дивани по комфортни?

Тази мебел е добре позната на хората, защото се използва от доста години. Нейната популярност не намалява, тъй като е прекалено функционална и красива. Ако решите да инвестирате в качествен кухненски ъгъл мястото в което се храните ще придобие съвсем различен облик. Част от столовете се заменят от практичния кухненски диван и вече имате чудесно кътче за почивка, място на което да поканите гости или дори да полегнете след работа.

Това е възможно, тъй като артикулите разполагат с разтегателен механизъм и се превръщат бързо в легло. Тези допълнителни функции правят кухненския диван толкова популярен сред хората, които имат малки жилища и се опитват да инвестират в мебели, които могат да се използват по различни начини. От Venus.bg препоръчват – Кухненски ъгъл Торонто – Оранжев/Принт:

  • представяме Ви изключително достъпния модел „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен модул, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Кухненският ъгъл е перфектна възможност освен в дневната да имате още една зона за почивка и релакс. Тъй като това е вид мека мебел, тя ви дава необходимия комфорт да се настаните или да се излегнете, с което ще направи жилището ви много по-приятно.

Как да изберем правилната тапицерия?

Производителят дава шанс на всеки да определи от каталога коя дамаска е най-подходяща за неговия дом. Това е възможност да персонализирате кухненски ъгъл и той да се впише много по-лесно в атмосферата на жилището ви.

Модерните тапицерии са високо износоустойчиви не задържат петна и ще намерите както семпли и неутрални тонове, така и по-ярки флорални или геометрични мотиви. Тук ви съветваме да се съобразите с цвета на стените, килима и пердетата, които присъстват в помещението както и с характеристиките на останалите мебели.