Защо е важно да изберем практична и красива холна маса

комплект маси

Холната масичка е ключова част от интериора на съвременната всекидневна. В момента много от апартаментите са конструирани с отворена концепция в която се помещават няколко различни по функция зони. В частта където е меката мебел и телевизорът е добре да присъства практичната холна маса, която ще допълни визията на този кът и ще го направи по-уютен. Клиентите винаги са проявявали голям интерес към артикула и поради тази причина ще откриете най-различни конфигурации и форми холни масички venus.bg. Преценете коя от разновидностите ще подхожда най-много на интериора и поръчайте онлайн.

Изберете форма, която ще ви бъде най-удобна

Както и при класическите трапезни модели и тук имате различни форми и конструкции от които може да избирате. Определено трябва да се съобразите с формата и размера на помещението и съответно на меката мебел която присъства. В следващите редове ще ви представим някои от най-популярните възможности:

холна масичка
  • Кръгла или овална – тези форми се вписват чудесно в различен тип интериор и така омекотяват излъчването в помещението, също са много практични;
  • Квадратна или правоъгълна – класически модел който между другото е и много удобен, а плота на такива холни масички е достатъчно широк;
  • Помощни модели –  модерни модули, които предлагат мобилност и функционалност;
  • Трансформиращи се – подобни модели позволяват плота да се повдигне на достатъчна височина, за да ви бъде възможно най-удобно използването му;
  • Нестандартни и авангардни форми – за по-смелите има модели, които са изключително иновативни и отличаващи се с интересни и причудливи форми.

За да направите правилен избор ви препоръчваме внимателно да прегледате всички модели налични в каталога на Venus.bg. Те са разнообразни като дизайн и са изработени прецизно и с внимание към детайла.

Защо холните масички изработени в комбинация от материали са модерни днес

Материалът от който е направена определена мебел винаги е бил от значение, още повече когато говорим за подобна функционална вещ като холната масичка. Тя е едновременно декоративна и практична, което предполага и че трябва да бъде достатъчно здрава като конструкция. Съвременните модели са точно такива, защото в основата им се използват надеждни материали като естествената дървесина, метал или MDF плоскости. Много предпочитано за плотове е закаленото стъкло. Комбинацията между тези разнообразни материали прави артикулите стилни на външен вид и достатъчно устойчиви във времето. Не губете време, а изберете модерен артикул, който ще направи интериора в дневната интересен, характерен и най-вече практичен. Богатото разнообразие което ще откриете в каталога на интернет магазина е това от което се нуждаете, за да открийте вашата нова холна масичка.