Кои видове офис столове са най-предпочитани

стол

Хората, които прекарват всеки ден пред компютъра много добре знаят от какво значение са мебелите, които ги заобикалят ежедневно. Всичко трябва да бъде максимално комфортно, да изпълнява своите задачи и да предоставя на служителя нужното удобство. Може би най-важната мебел тук е офис столът. Прочети повече за различните модели в сайта на онлайн магазин Венус, където подробно са описани техните характеристики. Естествено разновидностите са много и всеки от тях предлага различни функционалности. Днес ще се опитаме да ви запознаем по-подробно с някои от тях.

Кои са различните видове офис столове – прочетете повече сега

Важно е офис столът да е избран в съответствие с дейността, която изпълняваме по време на работа, за да ни осигури необходимото ниво на удобство. Стандартният работен модел Венус е изгодна опция за тези от вас, които искат да се чувстват максимално комфортно, като инвестират неголяма сума. Разликата с високия ценови клас артикули е това, че скъпите са изработени от по-висококачествени материали и предлагат много екстри. Работните столове Венус са оборудвани с амортисьор с механизъм за регулиране на височината, както и подлакътници за ръцете, които осигуряват допълнителен комфорт. Втория вид са посетителските артикули, те са удобни, но на тях може да се прекара по-малко време и не са подходящи за дълги часове работа. Прочети повече в каталога на Венус. Президентският модел, спада към категорията на столовете от висок клас, които разполагат с различни допълнителни екстри. Той носи максимално удобство и функционален дизайн, а съответно и висока продуктивност.Работен офис стол

Работен офис модел Smart без подлакътници Еко кожа – Какао AS – прочетете повече за него:

  • Иновативен дизайн, изработен с база от полипропилен;
  • Разполага с дръжки в задната част на облегалката, която е твърда, но гъвкава;
  • За неговата седалка е използвана качествена дамаска, подплатена с мек пълнеж;
  • Оборудван е с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.

Естествено е да предпочетете най-комфортните и ергономични офис модели на магазин Венус. Прочетете повече подробности в интернет страницата им.