Изберете практичния комфорт с кухненски столове Венус

стол

На всеки от нас се е налагало да търси мебелировка за кухненската част в жилището си. Подходящото комбиниране между трапезната маса и столове е ключът към успеха за да постигнете добра визия в помещението. За да изберем правилните артикули е нужно да се съобразим с желанията и предпочитанията на цялото семейство, защото това са мебели, които се използват ежедневно от всички. Функционалният стол за кухня Венус ще допринесе за уюта и комфорта, както на вас така и на вашите гости.

На какво да обърнете внимание щом избирате столове за кухня Венус

Неминуемо има важни характеристики които е добре да спазите за да може да се наслаждавате пълноценно на новата си покупка. Преценете добре какви са размерите на стаята предвидена да събира семейството край масата.  Съобразете големината на масата с тази на стаята, след което идва ред да изберете и самите столове. Можете да ги поръчате както в комплект с масата така и поотделно. Важно е цветът на кухненските артикули Венус да  подхожда на останалото обзавеждане и декорация в стаята. Дори да искате да постигнете някакъв интересен акцент – не избирайте твърде ярки нюанси. Тези мебели ще се използват много дълго време и трябва винаги да останат достатъчно модерни и актуални.

Тапициран кухненски стол с подлакътници REDCAR – шоколад BF 2 от Венус:

 трапезен стол
  • За изработката му е използван метал;
  • Седалка, облегалка и подлакътници са с текстилна дамаска с висока устойчивост на износване;
  • Добавен е мек пълнеж за седалката;
  • Максимално натоварване 100 кг.

Всички артикули в каталога на Венус са направени от здрави и устойчиви материали, които ще ви осигурят стабилност и добра опора. От тях винаги се купуват минимум между 4 и 6 бройки – следете актуалните отстъпки и намаления от които може да се възползвате. Това е перфектно решение да се сдобиете с качествен продукт на достъпна цена.