Как да изберем елегантна и практична холна масичка

холна маса русо

Когато търсите мебели за своя дом обръщайте внимание на всеки детайл, за да имате една хармонична атмосфера в която ще се чувствате перфектно. Вниманието днес ни е насочено към хола в който голяма част от семействата прекарват свободното си време. Ако искате красива и визуално завършена атмосфера задължително ви е нужна малка и декоративна мебел. Виж тук холни масички, които перфектно ще се впишат в обзавеждането и ще допълнят останалите артикули. Характерно за съвременните модели е това, че в направата им са включени различни материали и това ги прави много по-интересни като дизайн.

Каква трябва да бъде съвършената холна маса

Може би отговорът на този въпрос е различен при всеки човек, но като цяло холната масичка е добре да бъде в синхрон с останалото обзавеждане. Когато този критерий е изпълнен със сигурност ще имаме по-красива и елегантна стая. Вижте тук различните модели в каталога на интернет търговеца. Препоръчваме ви да комбинирате холната масичка с меката мебел. Нека тя бъде достатъчно удобна като височина и форма, за да поставяте върху нея каквото прецените.

Семействата често се събират за да гледа телевизия и така неусетно става време за вечеря. За да не се местят в трапезарията могат да похапнат в хола, но за целта е необходима подходяща масичка върху която да се сервира храната. Най-удачни тук са моделите с класически правоъгълен плот и с повдигащ механизъм, които реално могат да се използват и като трапезна мебел. Вижте тук вариантите и преценете дали ви допадат. Venus.bg ви препоръчва следния модел. Разтегателна холна маса KENT ELAST 130/170 (134-174)/67/60-76 см. С повдигащ механизъм, MDF кестен-Вижте тук подробности:

разтегателна маса
  • ELAST 130/170 – класическа маса, подходяща дневна;
  • Изработена от МДФ и ПДЧ;
  • Плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • Тя част от серия мебели „KENT“ с класическа ретро визия. Вижте тук и останалите артикули.

Подбирайте достатъчно функционални и практични мебели. Това ще ви донесе спокойствие и баланс когато сте си у дома, защото винаги ще знаете, че заобикалящата ви среда е това което очаквате.

Какви са предимствата на MDF материалът при изработка на тези артикули

Голяма част от моделите се отличават с красива и дизайнерска визия, която в повечето случаи се дължи и на материалите от които е направена самата мебел. Вижте тук моделите. В момента производителите използват най-вече MDF плоскости. Характерното при тях е, че се обработват лесно и могат да бъдат направени в най-различни цветове и дори с декорации. Вижте тук красивите и естетични варианти. Имитация на мрамор, красиви детайли вплетени в плота винаги правят впечатление.