Защо е важно да имаме красив и практичен диван в хола

ъглов диван

Ако бъдете попитани, коя е любимата ви стая в жилището, е възможно повечето от вас да отговорят дневната. Може би това е така, защото там се чувстваме най-комфортно настанени, намира се телевизорът и атмосферата е уютна. Удобството до голяма степен се свързва с мястото за сядане. Съвременните дивани предлагат невероятен комфорт и мекота, обемни са и предразполагат към дълга и релаксираща почивка. Виж тук новите предложения на онлайн магазин Venus.bg. Търговецът се е постарал на едно място да събере, огромно количество от интересни и практични възможности.

Какви са особеностите на модерните холни дивани

Производителите се опитват да направят тази мебел възможно най-функционална и удобна, защото потребителите имат нужда от релакс след тежкия и натоварен ден. Вижте тук всички нови модели, от които да избирате. С времето конструкциите на диваните станаха по-големи и стабилни, тъй като се използват от много хора, като място за сън. Вижте тук характеристиките и се запознайте с размерите на артикулите. Разполагат с разтегателен механизъм, чрез който се трансформират в голяма спалня. Под седалките също така има ракла за багаж.

Вижте тук начините, по които се разтягат моделите и преценете кой ще е удобен за вашето семейство. Много предпочитани са ъгловите модели, защото освен всички удобства, с които разполагат имат и лежанка, удобна за да се излегнем или за да настаним повече гости. Вижте тук един от най-новите артикули на магазин Venus.bg. Ъглов диван Оскар 1 с ракла и функция сън:

диван
  • ъглов диван „Оскар 1“ е практичното решение за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • седалката е тапицирана с дунапрен, който е еластичен;
  • гърбът е тапициран с хастар. Това предоставя удобство и добрата визия, които заслужавате;
  • чрез изтеглящ механизъм подматрак може да го трансформирате в удобно легло за сън с площ 140/240 см;
  • холов ъгъл „Оскар 1“ разполага с ракла и възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките на възглавничките са с цип, за по-лесно почистване.

Красив ъглов диван, подходящ за обзавеждане на модерно жилище или на такова в класически стил. Има възможност да изберете тапицерия, според личните си критерии от каталога. Вижте тук красивите дамаски.

Защо да поръчаме мека мебел от интернет

Щом търсим нещо подобно ни се иска да си представим помещението обзаведено по най-различни начини. В онлайн магазина имаме тази възможност, защото се предлагат много интересни и разнообразни като дизайн и изпълнение артикули. Те са изработени от качествени материали и гарантират дълга и безпроблемна експлоатация. Вижте тук актуалните оферти и промоционалните цени на диваните. Благодарение на тях, дори луксозен артикул може да бъде ваш срещу по-скромна сума.