Carmen 6013 – модела директорски стол за вашите нужди

стол

При това огромно многообразие от изтънчени и модерни решения днес от онлайн магазин Венус имат нещо специално за търсещите перфектния директорски стол. Ясно е, че колекцията от директорски решения наистина е сред най-добрите, а онова, което се оказва важен приоритет при избирането на конкретен модел са именно офис столовете, които са особено специфични със своите интуитивни функции.и тъй като търсим най-доброто е време да ви го представим – https://www.venus.bg/офис/офис-столове/директорски-президентски-столове/президентски-стол-carmen-6013.

Carmen – име, което ще остане винаги в… офиса ви

Изключително популярна е серията от офис столове Carmen, но за да предложим именно модела 6013 имаме нещо предвид. Става въпрос за следното – не искаме да правим никакви компромиси с качеството на продукта както и с това на каква цена ще го получим. А е факт, че именно  Carmen 6013 покрива по всички показатели и най-високите ви претенции като:Президентски стол Carmen 6013

  • Много високо качество на материалите;
  • Безусловна мекота, която се осигурява от вградена омекотяваща възглавница;
  • Много по-високо ниво на комфорт;
  • Свръх ергономична облегалка;
  • Газов амортисьор за много лесно и прецизно настройване на предпочитаната височина на седалката;
  • Високоустойчиви и нежни към ръцете подлакътници, които намаляват напрежението в ръцете по време на работа;
  • Люлеещ механизъм за времето предназначено за отмора.

Не си представяте , че всичко това може да предложи модела Carmen 6013? Всъщност това не е всичко, тъй като това е една неповторима компилация от съвършенство и ниска цена за висококачествен директорски стол.

Има защо да се запознаете с тази иновативна технология, с която имате пълната свобода да се насладите на съвършенството докато работите в офиса. С Carmen 6013 е истинско удоволствие да балансирате и да се заемете с отлаганите до момента задачи именно поради нежеланието да се задържате на стария и създаващ дискомфорт стол.

Не отлагайте инвестицията, която ще върне мотивацията ви да работите още по-добре. Заложете на Carmen модел 6013 и няма да съжалявате.