Black & Decker – как двама предприемачи сбъдват американската мечта

бормашина

Продуктовия каталог на Black & Decker е добре познат на българския пазар. Американската мечта на Дънкан Блек и Алонсо Декер се сбъдва през далечната 1910 година, когато те създават цеха си в Балтимор за изработка на капачки, които се използват за бутилки с мляко. Креативността на младите предприемачи обаче не спира до тук и когато се търсят методи за развитие те бива откривани. Само седем години по-късно създават най-популярната в строителния сектор машина. Преносимата електрическа бормашина се превръща в един от най-надеждните и сигурни инструменти, които пестят време и физически труд. Така Black & Decker полагат основите на мащабно производство с отварянето на първия си завод.

Как да завладееш света с електроинструменти

Изключителната иновативност и предприемачески дух, които притежават двамата създатели на компанията наистина са изумителни. Те полагат основата на създаването на международен концерн, който изработва висококачествени изделия на отлични цени. Освен това решаващия прогрес в разработването на множество електроинструменти, които са подходящи за различните видове сфери на икономиката, производството, ремонтните и строителни дейности е още един обещаващ ход, който е причина днес американския бранд да се радва о такъв огромен интерес от потребители от цял свят.

Има защо да се приемат като завоеватели, успели да внедрят своите продукти сред милиони потребители в цял свят. Именно упоритостта и прилагането на иновативен подход нарежда гамата продукти сред водещите по продажби. Black & Decker имат мисия, която е водена от:

 • Улесняването живота на потребителите;
 • Създаване на отлични условия за работа, независимо от сферата на приложение;
 • Предложения за инструменти с икономичен разход, отлични качества и устойчивост на натоварване.

Акцентира се върху проекти, които са създадени и ръководени от идеите и интересите на клиентите, за които е от съществено значение да разчитат на машини и уреди удобни за използване в бита и бизнеса.

Безспорно друг акцент, който вдъхновява потребителите и ги мотивира да разчитат на високата ефективност от прилагането на продуктовата гама на американския производител са множеството защитени патенти и сертифицирани продукти, отличени с награди от световни изложения и панаири.

Машините на Black & Decker с изява и на Луната

Може и да не ви се вярва, но американската мечта не е просто фраза. През 1971 година бормашината на Black & Decker бива използвана по време на мисията на НАСА Аполо 15. Показателен е успеха, който отчитат от компанията с предоставяне на лунна бормашина със захранваща глава, която успешно успява до пробие повърхността на луната.

Както навярно се досещате този велик момент не спира до тук и бранда предоставя своите иновативни разработени машини и за следващи месии, които са извън пределите на Земята. А безспорно това е показателно, че американската мечта може да бъде реализирана с много:

 • Труд и упоритост;
 • Предприемчивост;
 • Подход към иновациите.

Затова и до днес от Black & Decker не спират да мечтаят и да създават феноменални шедьоври, които правят живота ни по-добър, по-лесен и смислен.

Акумулаторни машини за уютен дом и прекрасна градина

резачки

Удовлетворението на крайния потребител е в основата на това днес от гамата продукти, които откриваме в търговската мрежа с логото на американския бранд да можем да изберем онези, които да са изключително удобни и практични за ежедневните ни битови занимания. Представяме ви акумулаторна ръчна прахосмукачка, която е невероятно полезна концепция за дома и неговото почистване. Моделите, представени от гамата битови решения определено впечатляват с:

 • Лекота,
 • Многофункционалност;
 • Бързо зареждане;
 • Дълъг живот на батерията;
 • Приложими дори при почистването на автомобила.

Освен за интериора от Black & Decker са се погрижили да предложат на своите клиенти прекрасни машини и ръчни инструменти за поддръжка на двора. Идеални за всеки любител на зеленината, равно окосената трева и прекрасни цветя. Ако търсите най-доброто за своя дом посетете каталога на Ташев Галвинг, където са събрани огромен диапазон от продукти, създадени от популярния американски производител.