Scent+ – за да ухае бизнесът Ви приятно!

Няма нещо, което да влияе толкова силно върху възприятията ни за света от ароматите…Те са навсякъде около нас, като някои от тях ни карат да мечтаем, а други дори ни отвращават. Хубавото е, че имаме свободата да избираме точно от какви миризми ще сме заобиколени, за да можем да се чувстваме наистина добре в собствения си свят. Тук най-добрият пример е този с парфюмите, които всички ние използваме в ежедневието си. На пазара днес има всякакви видове, така че спокойно можем да купим най-подходящия за нас, който да разтапя сетивата ни и който нямаме търпение отново да усетим по себе си!

кафе

Можем обаче да използваме различните видове аромати и за бизнеса си. Да, сега това Ви звучи наистина странно, но навярно това се дължи на факта, че не сте се докосвали до така наречения ароматен маркетинг, който намира все по-голямо приложение в света на бизнеса. Този вид реклама можете да придаде идентичност на дейността, с която се занимавате. Бизнесът Ви ще бъде много по-разпознаваем, а клиентите и партньорите Ви ще го свързват с приятния аромат, на който са се натъкнали… Ако в този момент обмисляте да направите нещо полезно и малко по-различно за бизнеса, с който се занимавате, заложете на арома маркетинга и не се съмнявайте в неговата сила! Без значение дали сте приложили всички видове рекламни похвати, за да популяризирате дейността си, арома маркетингът е полезен във всяко едно отношение, а добрите резултати няма да закъснеят…

Миризмите са част от живота ни, като всички те ни карат да правим различни асоциации. Точно затова хората имат толкова разнообразни предпочитания по отношение на парфюмите, които си купуват. Някои от нас предпочитат по-сладникави аромати, докато други залагат на свежите предложения, тъй като именно те ги карат да се чувстват най-добре. Ароматният маркетинг действа по същия начин и на клиентите, които имаме. Можем да се занимаваме с ресторантьорство, или пък да стопанисваме кафене, но дори и дейността ни да няма общо с нито едно от двете, ароматният маркетинг във всички случаи е мощно средство, за да се постигне по-голяма печалба. Избирайки него, избирате печелившата страна, затова още сега какво има на Scent+ и се доверете на света на ароматите!

Ароматният маркетинг е все по-търсен и предпочитан метод за реклама. Той е ненатрапчив и почти незабележим. Избирайки ароматния маркетинг, по деликатен начин ние показваме на клиентите и партньорите си, че трябва да заложат на нас. Въздействайки им положително чрез подходящите миризми, ние оставяме добро впечатление у тях, като те винаги ще искат да се завърнат отново при нас. Защото ухае толкова приятно…

Има неща от живота, които често биват пренебрегвани, защото сме свикнали само на онова, което е видимо за очите ни. Игнорираме невидимата красота като хубавите аромати, насочвайки се към нещо по-осезаемо като например Интернет рекламата. Но тя не винаги е достатъчна, когато става дума за успешен бизнес и популяризиране на нечия дейност. Да, тя неминуемо ни е дала много добри резултати, но дали те са онези, за които винаги сме си мечтали. И тук идва ред на алтернативните методи за реклама като ароматния маркетинг. Той е толкова мощно средство да останем запомнени, че дори не е за вярване. Повечето от Вас ще си кажат, че някаква си миризма не може да въздейства по чак толкова силен начин на клиентите, но това съвсем не е така… Само се замислете какво е първоначалното Ви усещане, когато например посетите някой магазин за дрехи, или пък се отбиете да вечеряте в някой ресторант. Не се ли впечатлявате на първо място от това на какво ухае около Вас, или всъщност това е последната Ви грижа, тъй като в момента сте се фокусирали основно върху наличните цени? Ние смятаме, че най-важното нещо е когато клиент влезе в обекта Ви, той да остане приятно изненадат от уханието, на което се е натъкнал. Разберете повече за ароматния маркетинг на Scent+ и винаги помнете, че всичко губи своя смисъл, ако не е придружено с омайващ аромат!