Спалня за всеки почитател на пълноценната почивка

спалня

Много от хората дават погрешна информация за това кое е помещението, в което прекарват най-много време. Повечето са на мнение, че това е всекидневната, тъй като тук се събират със семейството за почивка, хранене и канене на гости. Всъщност максимум 3-4 часа се оказва, че като времетраене прекарваме в хола, което не изненадва повечето анкетирани но пък те са сюрпризирани от твърдението, че именно спалнята е зоната, в която стоим най-дълго. Замислете колко часа спите – данни те сочат, че минимума е 8 часа, ако не броим почивните дни, когато обичаме да си поспиваме повече. А сега си помислете колко време ви отнема да се преоблечете, нагласите за работа или излизане. Ето още един час, който вероятно ще отделите за такива текущи приготовления. Именно това, че прекарваме най-много време в нашите спални е повод днес да насочим вниманието ви към онези мебели, които биха били най-подходящи за избор при предстоящия ремонт.

Мебелите – важни и отговорни за пълноценната ни почивка

Като цяло ролята на спалнята е да ни осигури максимална почивка и то в пълен синхрон с нашите изисквания и високи критерии. Забележително е, че има възможности, от които да изберем идеалните мебели, на които да възложим възстановяване на силите си. Приоритетите на всеки клиент, на който му предстои да си избере нова спална мебелировка е да се възползва от новите идеи, качеството, функциалността на обзавеждането. Отговорността за пълноценния ни отдих поставяме изцяло в ръцете на мебелите и затова от тях очакваме най-доброто и то на отлична цена.

Предстои да ви срещнем с някои от дизайните спални комплекти, които се оказват много предпочитани от масовия потребител не само защото са цялостно завършено интериорно решение, а също така и заради:

  • Спестяването на излишни разходи;Спален комплект
  • Бързина при обзавеждането;
  • Комбинативност на елементите и пропорционалност на техните размери и форми.

Лени Стил е от производителите на мебели, които не правят компромис нито с качеството на самите мебели, нито с начина на ангажираност и отговорност към обслужването на своите клиенти. Стратегията, която производителя залага в своя производствен цикъл е именно в това да осигури на клиентите възможност за избор.

Ключови идеи за обзавеждане в комплект се класифицира в няколко типа дизайни:

  • Класически

Ако държите на семплите спални, които са изцяло в класически стил то в колекцията на Лени Стил ви очакват много интересни идеи. Примери за класически спални комплекти са  „Аполо 1″и  „Аполо 2“. Не само, че не се натрапват със своята визия, но тези мебели за спални са едни от най-ниските, така че ако цената също е от значение за вашия бюджет то ето, че има особен смисъл от това да получите онова, което търсите;

  • Ориенталски

След класиката е време да предложим малко по-тежък грим за спалнята. Тук определено нещата са доста футуристични и предвид желанието ви да изберете такъв тип мебел е очевидно, че за да можете да ѝ се насладите в пълен блясък то е нужно малко повече пространство. Като габарити ориенталските мебели са по-внушителни, което предполага, че за да ги използвате рационално е нужно повече пространство за тях. Сред представителите на тази серия мебели за спални в каталога на Лени Стил са „BRIEL“, „Mabel“, „Delizia“ и други;

  • Градски

Те се отличават със своите нежни и неутрални тонове. Основно избора на производителя е насочен към лакираните матирали, които се приемат много добре от потребителите. Изумително гладки и изтънчени, нежни и носещи със себе си свободата тези мебели наистина са фокусирани като изработка като продукт за типичния градски човек.

Лени Стил представя много интересни идеи, които са невероятно практични и функционални. Наред с множеството предимства на комплектите спално обзавеждане е видимо, че интереса към тях се дължи и на добрите им цени.