С какво се отличават съвременните шкафове за обувки?

шкаф

Има конкретни мебели за коридор, които трябва да присъстват във всеки един дом и е важно да откриете подходящи и удобни. Един от тези артикули се явява шкафът за обувки, който съхранява любимите ни маратонки, токчета, ботуши, кецове и други. Без него мястото ще изглежда разхвърляно и мръсно. Хубаво е, че в момента производителите предлагат огромно разнообразие от нови и актуални модели. Такива ще откриете в интернет каталога на https://www.venus.bg/. За да изберете подходящ вариант ви предлагаме да научите подробности за конструкцията, дизайна и допълнителните възможности на тези мебели.

Какво е важно да знаем, щом търсим нова мебел за коридора?

Преди време тази артикули изглеждаха сравнително еднотипно. Малки като размер с отваряне тип ветрило. Днес това се е променило значително и имате на разположение много разнообразни видове шкафове за обувки.

Тук ще споменем тези, които се харесват най-много на потребителите и правят впечатление като функционални. Високите шкафове за обувки са един от тези модели. Те са снабдени с рафтове и много добре се вписват в тесния и малък коридор. Изключително модерни и луксозно изглеждащи са вариантите с вградено голямо огледало и въртящ се механизъм.

Благодарение на това ще има къде да се огледате, преди да излезете. Стандартните шкафове за обувки представляват средно висока конструкция с рафтове и вратички. Възможно е да откриете и такива с отворена част за ежедневните чифтове. Много подходящо е да разположите в коридора модел тип пейка, за да има къде да се настанявате по-удобно.

Няма да пропуснем и класическите шкафове за обувки с падащи вратички, защото те не излизат от мода и са винаги добро решение за интериора. От Venus.bg препоръчват – Шкаф за обувки 221 – Сонома:

  • шкаф за обувки „221“ разполага с две падащи врати;
  • с двуредов механизъм;
  • моделът може да побере от 8 до 12 чифта;
  • предлага се с избор на цвят.

Класическа мебел, изработена от съвременни качествени материали. Ще ви създаде много удобство и ще направи помещението добре организирано и подредено.

Да инвестираме ли в мебел изработена от МДФ и ПДЧ?

Това са материали, които се наложиха през годините като много добра алтернатива на естествената дървесина. За разлика от нея те не са толкова скъпи и конструкциите са значително по-леки. В никакъв случай тези характеристики не са за сметка на здравината и качеството.

Специалното покритие което имат ги предпазва от замърсявания и влага и ви позволява да ги почиствате много по-лесно. Потребителите, които са заложили на мебели изработени от МДФ и ПДЧ са останали много доволни. В онлайн магазина може да откриете различни оригинални модели с намалена промоционална цена.