Топ 3 на доказано ефективните марки фотоепилатори

фотоепилатор

Коя дама не мечтае завинаги да се отърве от досадното окосмяване или поне да не обръща внимание на този неестетичен проблем за дълъг период от време? Обезкосмяването днес се среща под различни форми и в зависимост от това дали можете да си позволите редовно посещение в козметичен салон или пък прилагате в домашни условия процедурата то решенията никак не са малко. Но когато говорим за ефективност то няма как да не обърнем по-специално внимание на фотоепилаторите и едни от най-предпочитаните и доказани марки на пазара. У нас потребителите са класирали брандовете, съобразно бързината и дълготрайността на ефекта, който желаят да постигнат. А безспорните лидери тук са Philips, Silk’n, Lescolton. Несъмнено това са трите доказани марки фотоепилатори, които се радват на висока популярност. Техните предимства в борбата с трайното премахване на окосмяването наистина са високоефективни и ако се поразровите в Интернет за мнения и коментари то определено сами ще установите, че Philips, Silk’n и Lescolton са сред най-популярните и купувани от клиентите уреди за фотоепилиране.Philips фотоепилатор

Системата за обезкосмяване Philips е лидер и заема челните позиции в класацията. Това е така не само заради популярността на бранда в световен мащаб, но и невероятно бързите резултати, които потребителите успяват да постигнат дори след трета и четвърта процедура. Удобството да разполагате у дома с някои от сериите фотоепилатори на Philips е истинско удоволствие, тъй като това е иновативно решение, което ще спомогне не само за отстраняването на досадното окосмяване, но и ефекта е максимално продължителен във времето. Новите разработки и модели на фотоепилаторите Филипс предлагат приставки както за третиране на по-големи участъци, така и за зоните, където кожата  е по-чувствителна и нежна. Така, че независимо дали искате да отстраните космите от краката, ръцете или интим зоните то ефекта, който ще постигнете с правилните приставки е удивителен.

Silk’n и Lescolton са вторите по продажби доказани марки фотоепилатори. Ако за някои от вас Philips е скъпо решение то неговите подгласници Silk’n и Lescolton са бюджетното решение, което ще ви отърве в борбата с премахването на неприятното окосмяване. Клиенти споделят, че независимо по-ниската цена на тези брандове, които предлагат такива системи за обезкосмяване то ефективността от прилагането на процедурите по нищо не отстъпва на утвърдените модели на Филипс. Не са малко и потребителите, за които дори това са по-добрите варианти от гледна точка на това, че Silk’n и Lescolton дори разполагат с приставки за подмладяване и премахване на акне по кожата на лицето, което си е едно много голямо предимство.