Дълготрайното обезкосмяване е реалност с избор на фотоепилатор от krasivotialo.com

епилация

Използването на иновативна и наистина високоефективна техника за епилация в домашни условия днес се оказва приоритет за всяка дама. Всъщност не само жените са склонни да ползват такива продукти за дълготрайно безкосмяване, а и все повече мъже също търсят начин за справяне с досадното отстраняване на космите от гърба, гърдите, краката и по-деликатните зони. Много популярни станаха през последните години фотоепилаторите, тъй като наистина те доказаха, че човек дори в домашна среда може да поддържа безупречна хигиена и да се отърве от космите по тялото. Принципа на работа с фотоепилатор е много лесен и не изисква предварителна подготовка,обучение и познания от страна на потребителя. С помощта на фотоимпулс се атакува фоликула на косъма и по този начин трайно се прекъсва процеса на растеж на косъма.фотоепилатор

Предимството но фотоепилаторите е в това, че те не се ползват ежедневно, а периода на прилагане варира от 4-5 седмици до два месеца от направената процедура. Това всъщност се превръща в един от най-ефективните и рентабилни варианти за трайно обезкосмяване, което напълно оправдава инвестицията за такъв уред в домашни условия. А гладката кожа вече не е просто копнеж, а реалност, тъй като само за няколко месеца и постоянство от ваша страна с помощна на фотоепилатор ще успеете да намалите окосмяването в нежеланите зони до минимум.

Не само дълготрайния ефект са в основата на това не малко клиенти да купуват такива продукти  ида ги използват у дома си. Всъщност IPL система, която се използва за създаването на фотоимпулс е изключително благоприятна за всякакъв тип кожа и безопасна дори за хора, които имат трайна чувствителност към всякакви други обезкосмяващи терапии като например използването на кола маска. С фотоепилацията се атакува единствено фоликула на косъма с помощта на топлина като това разбира се, не предизвиква изгаряне на кожата. А покупката на фотоепилатор реално е гаранция не само за трайно обезкосмяване, но също така и подмладяване. Знаете ли, че фотоимпулсите освен, че елиминират и забавят растежа на косъма имат още една супер ефектна роля. Те стимулират производството на колаген, който е особено важен за освежаването  на кожата и нейното подмладяване. Така, че избора на фотоепилатор е средство, с което не само ще ес отървете от досадните и неприятни косми, но ще върнете и жизнения и младежки вид на своята кожа. А едни от най-добрите варианти от утвърдени производители ще откриете в каталога на онлайн магазин за професионална козметика и високотехнологични продукти за красота krasivotialo.com. Винаги във форма с най-добрите оферти за поддържане на вашето красиво тяло.