Ударна доза дневна грижа за кожата на лицето с натуралната козметика на BenePura

лице

Неправилно поддържаната кожа на лицето е предразположена към по-екстремно остаряване. А като всеки друг орган от тялото ни и кожата се нуждае от допълнителна енергия, която да на намали стреса, влиянието от околната среда както разбира се, поривите на времето, които безспорно оставят  своите следи под формата на несъвършенства и бръчки. Дневните кремове са едно от тайните оръжия, които можем да използваме в грижата за нашата кожа. Как се избират дневни кремове за лице и от значение ли е техния състав? Предстои днес да дадем някои интересни насоки за това кой е подходящия за вас.

Кака да спрем преждевременното стареене на кожата на лицето

Горещото време през лятото, вредното влияние на ултравиолетовите лъчи, студения вятър през зимата, градския прах и мръсотията са предпоставките, които оказват стресиращо влияние върху кожата на лицето. За да подобри издръжливостта на кожата и тя да се превърне в много по-свежа, тонизирана и гладка дневния крем изиграва съществен принос за това. Енергийната доза, която следва да получи като защитен щит кожата ви наистина може да бъде едно от средствата, с които да намалите процесите на стареене. И точно тук идва момента, в който всеки би попитал – А кой е подходящия крем за моята кожа?дневен крем

Дерматолозите съветват да не прилагате дневни кремове за лице, които са ви препоръчани от приятелки. Имайки предвид това, че всяка една кожа се отличава със своята структура, ниво на себум, наличие на пори и други е от съществено знамение да се направи преглед и да се анализира типа на кожата преди тя да бъде третирана с какъвто  ида било козметичен продукт. Защото не са редки случаите, при които освен, че не действа ефективно крема може да предизвика алергии, дерматологични проблеми, увреждания и възпаления.

Препоръчва се крема, който да бъде ползван като ежедневна грижа да бъде с изцяло натурален състав. Все повече жени се обръщат към натуралната козметика, тъй като това са продукти, които не просто оказват безупречна грижа, но:

  • Свеждат до нулеви нива кожните раздразнения;
  • Хидратират кожата и я предпазват от вредните въздействия на околната среда;
  • Елиминират появата на петна, неравности и белези от акне и други кожни заболявания;
  • Спомагат за свеж и изравнен тен.

Колекция от дневни кремове за вашата тоалетка

Дамската тоалетка съдържа куп козметични и разкрасяващи продукти. За да бъдете сигурни в крайните резултати обаче това, което е нужно да притежавате са колекцията от дневни кремове от BenePura. Богати на витамини, масла и минерали дневните натурални кремове ще направят кожата на лицето много по-жизнена и енергична. Ето с какви съставки, които се съдържат в натуралните козметични продукти можете да разчитате за регенерирането на вашата кожа:

  • Масло от гроздови семки

Това масло е естествен антиоксидант богат на витамин е. това, че попива изключително бързо в кожата го прави невероятно ефективен балансьор за хидратирането на кожата. Маслото от гроздови семки укрепва кръвоносните съдове и така се намалява риска от появата на спукани капиляри;

  • Какаово масло

Несравнимо средство за хидратация и подобряване на еластичността на кожата. Ако искате да намалите стреса и появата на бръчки това е естествения източник за това. От BenePura включват в състава на дневните кремове какаовото масло като естествен регулатор на еластичността на кожата;

  • Масло от ший

Жизненоважна съставка, която е богата на есенциални мастни киселини. С тяхна помощ се стимулира естественото образуване на колаген;

  • Други благоприятни за кожата на лицето съставки

Алое вера, пшеничен зародиш, кайсиево масло, масло от жожоба и етерични масла придават плътност на кожата и изравняват неравностите и несъвършенствата.

Дневния крем е задължителен за поддържането на здрава  и млада кожа. И тъй като състава на козметичния продукт не е без значение ви каним  да се възползвате от чудодейните натурални кремове от BenePura .