Мик Фанинг спечели втората си световната титла в Оаху, Хавай.

28 годишният австралиец беше коронован като световен шампион за 2009, след зашеметяващ спектакъл.
"Доста съм развълнуван, точно сега и не знам какво да кажа," каза Фанинг. "Трудно беше."

За първи път от 2003 г. насам, стана ясно кой ще спечели световната титла на ASP едва в последното състезание.
"Този път беше много по-забавно," каза Фанинг. "Бях спокоен днес, въпреки че, последните няколко дни, бях много нервен."

Този сезон на ASP World Tour ще остане в историята като един от най-драматичните. Паркинсон спечели три от първите пет събития, преди Фанинг да започне с победите си през втората половина на сезона и да изпревари своя добър приятел.
"Знаех, че карам добре", каза Фанинг. "Трябваше само да получа добри резултати. Знаех, че това ще стане рано или късно."
Резултатите на Мик на ASP World Tour 2009:
трети - Quiksilver Pro Gold Coast
пети - Rip Curl Pro Bells Beach
девети - Billabong Pro Teahupoo
пети - Hang Loose Santa Catarina Pro
седемнадесети - Billabong Pro Jeffreys Bay
ПОБЕДИТЕЛ - Hurley Pro Trestles
ПОБЕДИТЕЛ - Quiksilver Pro France
девети - Billabong Pro Mundaka
ПОБЕДИТЕЛ - Rip Curl Pro Search
девети - Billabong Pipeline Masters
Крайно класиране на първите десет на ASP World Tour 2009:
С огромно удоволсвтие ви съобщаваме, че новият албум на Jamiroquai ‘Rock, Dust, Light, Star’ ще се пови на пазара през ноември 2010 г.
Шоуто на легендарните хип-хоп агенти ще бъде в зала 'Христо Ботев' по покана на 'Строежа'.
Джаз легендата Хърби Хенкок (Herbie Hancock) ще гостува за първи път в България.
Известни са вече 10те финалисти за ди джей надпреврата DJ Fusion Rally. Ето списъка с полуфиналисти:
Charoday
София
"От скоро правя собствени парчета в[…]